Božský bastard
Christina Lauren
Božský bastard série
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2013 , JotaOriginální název:
Beautiful Bastard, 2013
Už delší dobu jsem měla chuť na tento druh por*o-romantiky. A tahle kniha mi přesně sedla do chuti. Je to jednodušší příběh, ale od tohoto druhu se ani nic složitějšího očekávat nedá. Hlavní postavy mi přišly sympatické a držela jsem jim palce. Za mě hezká oddechovka, doporučuji.
Kniha je velmi čtivá a vtipná. Oba hrdinové mě štvali, ale i tak byli super.
Mám jen jednu výhradu - kniha postrádá jakýkoli děj. Mám ráda erotické romány, ale tohle bylo v podstatě porno, protože krom sexu a hádek, které mu předcházeli, tam nebylo nic jiného.
Kniha určená výhradně ženám. Opravdu si nedovedu představit, že by si knihu dobrovolně přečetl nějaký muž. Tomu bohužel odpovídal obsah, který plně koresponduje s lacinou obálkou. Plytké, bez nějaké větší myšlenky a hloubky.
Tak tahle kniha byla velkým omylem. Neměla žádný příběh, žádný děj. Hlavní postavy se spolu vyspali hned na prvních stránkách knihy, bez jakéhokoli kontextu a v tomto duchu kniha pokračovala. Zápletky jsem si jaksi vůbec nevšimla. Postavy byly "nemastné - neslané". Upřímně nevěřím, že takovou knihu mohla napsat žena. Hodně nepovedené, nemohla jsem knihu vůbec dočíst.
Tohle je jedna z mych uplne prvnich erotickych knizek. Ziskala si me diky obalce. Jeho svudna brada me nalakala. Dej me velmi bavil a uz dvakrat jsem se k pribehu vratila.
+ dej, kde se na erotiku dlouho neceka
+ hlavni hrdina se mi dostal pod kuzi
+ hlavni hrdinka mi take sedla
+ zaver pribehu
+ knizni obalka
+ eroticke pasaze
+ zobrazeni hrdiny v jeho slabe chvilce
I když je tu pohromadě hodně odsuzující chce a negativních komentářů, já si stále stojím za tím, že je kniha skvělá. Vracím se k ní už deset let a pořád mě baví. Postavy jsem si oblíbila a co je pro mě nejdůležitější, tu chemii jsem jim věřila. Ocenila jsem, že šly autorky hned na věc, že se nezabývaly těmi nudný mi prvními zhruba 30—100 stranami, než se něco konečně stane. Erotické scény nebyly oplzlé, takže mi jejich četnost nijak nevadila. Byla to tenkrát moje první lechtivá kniha hned po Padesáti odstínech a líbila se mi daleko víc. Ano, knih s tímto námětem je spoustu, ale za mě je tato opravdu nejzdařilejší.
Podepisuji se pod komentář LenkaStr.
Knihu jsem si půjčila na základě pěkných 81%, bohužel tomu hodnocení vůbec nerozumím. Příběh, který byl vyprávěn už tak stokrát (vztah šéf/podřízená), přesto si myslím, že se z toho stále ještě dá vymyslet pěkná story, při které si člověk oddechne.
Tato kniha to není.
Vztah hlavních postav se mi nelíbil, v knize jsou překlepy a děj tvoří tak 20% celé knihy, zbytek je popis erotických hrátek. Četlo se to dobře, ale za mě tam bylo toho sexu až moc. Od 1/4 knihy jsem tyto stránky už přeskakovala, protože mě to nebavilo číst pořád dokola, takže jsem měla knihu rychle za sebou. Nejsem si jistá, jestli se ještě odvážím číst něco dalšího od tohoto autora.
Pokud si chcete přečíst super knížku, která má erotický náboj a zároveň obsahuje i děj, doporučuji od autorky T. L. Swan - Miles Club (všechny díly).
81% OPRAVDU NE
Moje hodnocení: 30%
Bože, tohle bylo ale totálně o hov… Dvěstě stran čistokrevnýho porna, pak něco, co měl být jakože dramatický zvrat (no, to je hodně nadsazené, ale chápeme se, ne?) a konečně posledních zhruba třicet stran čehosi, co by asi šlo nazvat dějem. Jak Bennet tak Chloe byli permanentně na ránu, ona si neustále stěžovala, jakej je on hajzl, ale sama se většinu času chovala jako mrcha, takže ve mně moc sympatií nevzbuzovala. Doufám, že další díly budou lepší, když jsem si já blbka musela pořídit rovnou celou sérii.
Pustila jsem se do knihy natěšená na svůj oblíbený žánr office romance se spestřením o intimní části, pozitivní hodnocení zde mi dodalo odvahy, ale nikdy jsem nelitovala víc, že jsem knihu vůbec rozečetla.
1) děj neexistuje
2) postavy jsou povrchní a nemají žádný charakter
3) první sex je snad už někde na druhé straně, žádné budování napětí
4) sexuální scény jsou jak psané dvanáctiletou pannou a všechny úplně stejné
5) ženská hrdinka postrádá sebeúctu a jakoukoliv důstojnost
6) mužský hrdina je lehce mentálně zaostalý hormonální sameček
Kniha je jak levné zdarma porno bez špetky nápadu a jediný účel existence obou postav je mít spolu sex, který tak jak je popsán postrádá jakoukoliv poutavost. Četla jsem na Wattpadu psát čtrnáctileté teenagery lepší povídky, které na rozdíl od této měly nápad a zápal.
Lehká pornografie tvořená písmenky.
Užívají si často a na nejrůznějších místech. A v podstatě sexuální scény tvoří nadměrnou část obsahu. Ano, je tam náznak nějakého příběhu, kolem něčeho se to točit musí.
No ale jak "toho" bylo až tak moc, paradoxně to na mě mělo úplně opačný účinek. Ne nadarmo se říká, že "všeho moc škodí."
Jen se mi místy zdálo, že holka měla "poté" trochu diskutabilní hygienické návyky...
No, složitější děj zde opravdu neprobíhal. Pokud bychom odečetly erotické části, moc by toho nezbylo. Je to škoda, postavy by uvítaly o něco větší hloubku, která by nám přinesla trochu pochopení a díky tomu třeba i větší napětí.
Vzrušující scénky byly celkem fajn, pár situací i opravdu originálních. Klasický námět panovačného šéfa a asistentky. Příjemný a spolehlivý průměr, což člověk někdy potřebuje.
Taková tuctovka ale líbilo se mi to. Nemohu to úplně řadit mezi knihy, které bych četla znovu. Taková oddechovka .
Román si opravdu zasloužil označení erotický, erotiky tu máme požehnaně. Příznivci rough si jistě přijdou na své. Erotiky je však v románu tolik, že nám autorka jaksi zapomněla přiblížit, proč se hlavní hrdina choval ke Chloe jako kolosální k***t . Ani jeden z hrdinů si nezískal mé sympatie. A co víc, knížku jsem zakoupila v audiopodobě a hlas Štěpánky Romové mi vyloženě nesedl. Knížka mě vůbec nenamotivovala přečíst další díly série a vůbec kupovat audioknihy v tomto žánru.
Za mne luxusní příběh plný erotiky což já úplně naprosto zbožňuju...nevím jestli si najdu ještě nějakou knihu od spisovatelky ale asi to nejspíš zkusím
Tak jsem si tu knihu po několika letech vytáhla z knihovny a pustila se do ní. Nečekala jsem, že tam bylo tolik erotiky. Erotika mi v žádném případě nevadí, ale když je jí v knize plno, musí to mít tu správnou šťávu, jiskření.... No jelikož tam to ono jiskření bylo a nechyběla ani nesnesitelná touha mezi hlavními postavami, tak nemůžu hodnotit jinak než plný počet *
Za mě slabší čtení, ale jako oddechovka proč ne... Další knihy ze série ale určitě vyhledávat nebudu.
Tak tady se opravdu kolem horké kaše nechodilo...vlastně kdekoliv se ti dva potkali, tam to skončilo sexem...a abych pravdu řekla, už toho bylo nějak moc, takže jsem nakonec tyhle pasáže přeskakovala. Na další knížky v sérii mě tato první bohužel nenavnadila.
Mno... čekáte-li erotický román, dostanete ho měrou vrchovatou. Samozřejmě záleží na tom, co považujete za erotické :D Každopádně na to velmi neortodoxně vletí už někde na straně 9, hned po prohlášení, jaký je to kretén a jak moc ho nesnáší.
Vzhledem k faktu, že trhání kalhotek (asi papírových) a sex v podstatě na veřejnosti mě moc neberou, ubírám na hodnocení *.
sex pro ženy erotika milostné vztahy
2013 | Božský bastard |
2014 | Božský cizinec |
2014 | Božský hráč |
2015 | Vášnivý svůdník |
2015 | Vášnivý sprosťák |
Parádní hate to love šefa a podřízené.
Ona - "kdyby dokázal držet hubu chvilku zavřenou, byl by dokonalý."
On - "jak může být někdo tak sexy taková kráva?"
Ale nakonec to i se spoustou sexu skončilo happy endem.
Super.