Božský bastard

Božský bastard
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501354/bmid_bozsky-bastard-NBN-501354.jpg 4 3057 3057

Božský bastard série

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Jota

Beautiful Bastard, 2013

DJANKA
26.09.2016 1 z 5

Nějak mě tahle knížka nechytla. Dokonce jsem jí asi v polovině odložila a přečetla dvě jiné než jsem si jí opět vzala abych jí dočetla. A to vykání hlavních hrdinů mě dost deptalo, působilo to strašně nepřirozeně a nepravděpodobně. Děj žádný a vážně nechápu, kde že byly ty vtipné scény. Další díly už rozhodně ne.

*Pájuše*
24.09.2016 3 z 5

Kniha se mi líbila o poznání víc, než Nabíječ. Oproti Nabíječi má kniha v sobě erotiky víc než by mi bylo milé, ale jelikož to bylo vyvážené... budiž. Stejně jsem ale ty sexuální scény ke konci přeskakovala, protože mě to už vážně nebavilo. Tohle byl celkem odvážný pár, který se musel narodit bez skrupulí, jinak opravdu nechápu, jak jinak by spolu mohli provozovat sex na, ech, řekněme veřejných místech. Občas mi přišlo, že je to jen o tom se pohádat, nakřičet na sebe spoustu peprných slov, abyste se pak mohli usmířit, jak jinak než sexem.
Nicméně, abych to jen nehanila, musím říct, že kniha byla zábavná, měla spád, děj rychle utíkal, ale vývoj příběhu se nikam moc neposunul.

kikina114
07.09.2016 5 z 5

Miluju všechny čtyři knihy, i když ta poslední mě trošku zklamala. Chystám si je v blízké době koupit. Doporučuji!

janyska13
25.08.2016 4 z 5

Kniha se mi dost líbila, po dlouhé době jsem četla něco tohoto žánru a byla to docela velká změna. :)

helena19
18.08.2016 5 z 5

Knížka se mi moc líbila, byla hodně podobná knížkám od J. Lynn, ale to mi nevadilo. Dokonce mi ani nevadilo, že jsem věděla, jak to skončí. Musím říct, že ty erotické pasáže byly neuvěřitelně uvěřitelné.

Zuzka222
13.08.2016 4 z 5

Čekala jsem nenáročné, zábavné, romantické a lehce provokativní čtení na léto. A to jsem taky dostala. Velmi dobrá kniha v rámci tohoto žánru.

Irsaf
19.07.2016 5 z 5

Četla se sama.

Tvefisto
19.07.2016 4 z 5

Četlo se to hezky. Jenom mi to přišlo takové uspěchané, ale je možné, že to bylo tím, že jsem do toho šla s jinou představou.

vikimi
17.07.2016 4 z 5

Bylo to dynamicke i docela napadite. Take hodne sladke a radoby sproste.
Je to knizka na jedno precteni a sama si vlastne rikam, proc neco takoveho ctu. Ale na odreagovani je to super! Clovek nekdy potrebuje vypnout..

kik68
12.07.2016 4 z 5

Napsala i lepší díly.

Moonie
11.07.2016 5 z 5

Naprostá topka!! Ze všech jejich knih miluji nejvíce tuto!! Je to prostě srdcovka!!! Ostatní nic moc .. :C

LilianaFalcon
09.07.2016 5 z 5

Kniha, co zákonitě pohoří na překladu. Kdo umíte anglicky, tak čtěte anglicky, s češtinou se radši moc neobtěžujte.... Snažte se oprostit od rádoby hlubokých myšlenek a prudce inteligentních hrdinů... pokud tak neučiníte, zjistíte, že to s nimi až tak slavné nejspíš nebude ;-)
Ale co... I když furt nechápu to Bennettovo trhání kalhotek (protože jako fakt, jak to chcete udělat?!), tak alespoň Chloeina záliba v drahém spodním prádle se mi fakt líbila ;-)
Každý přece musí mít úchylku ;-)

Alienn
08.07.2016 2 z 5

Co napsat... Nemám ráda nevhodné knižní dárky a to z jednoho důvodu, je mi totiž líto si knihu nepřečíst, přijde mi to neuctivé k tomu, kdo daroval - já vím, že se to nemusí dozvědět, ale stejně... A navíc si říkám, že každá kniha si zaslouží dostat šanci. Ale toto bylo opravdu šlápnutí vedle. Asi nejhorší na tom je, že jsem dostala celou sérii a ty další dvě se nyní po přečtení první skoro bojím otevřít :-)

nakavusterezou
06.07.2016 5 z 5

Skvělá kniha.
Jako u všech knih, chvilku mi trvalo, než jsem do knihy začetla, proto mi také trvalo skoro měsíc, než jsem ji dočetla. Za dva dny v práci jsem knihu dočetla a ještě dnes začnu číst další díl.

ClaireM
26.06.2016 4 z 5

Precteno za par dni. Vzala sem si ji na dovolenou a libila se mi, jen je tam na muj vkus moc sexualnich scen popsanych dlouze, dej skoro zadny, i presto me konec chytl vic nez zacatek a sem zvedava na dalsi dily. Fajn oddychovka.

Janinaz
06.06.2016 5 z 5

Knihu jsem přečetla skoro na jeden nádech. Mám všechny a jsou super. Proto se ptám jestli někdo nevíte jestli budou překládat do češtiny i další knihy v sérii. Zjistila jsem, že je jich 8. Některý už nějaký rok vydaný. V angličtině si to totiž netroufnu číst.

Etule
05.06.2016 1 z 5

To teda byla kravina... A tohle je opravdu bestseller?
Totálně nesympatické hlavní postavy, absolutně žádný vývoj jejich charakteru a nulový příběh. To sice nebylo až takové překvapení, ale přece jen ho tam trochu být mohlo.
Prostě na to jen vlítneme, pak se poštěkáme a zase na to vlítnem. Další díl u mě tedy rozhodně nehrozí a ta jedna hvězda je za tu celkem pěknou obálku.

CHESS
02.06.2016 4 z 5

Úžasné výměny názorů a vtipných hlášek. Skvělá kniha :)

Petras5709
25.05.2016

Božský bastard nejlepší.Mám ted všechny serie,ale za tuhle mi hodně manžel děkoval.:D

Zania
15.05.2016 5 z 5

Skvělá kniha a ty jednotlivé pasáže. Super. Přečetla sem ji za jeden den.