Božský bastard

Božský bastard
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170926/bmid_bozsky-bastard-170926.jpg 4 3057 3057

Božský bastard série

Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Jota

Beautiful Bastard, 2013

alcaaja
04.05.2016 5 z 5

:-D od doby padesati odstinu sedi se konecne vice zaclo mluvit o knich ktera maji eroticky nadech...tuto knihu hodnotim na vybornou. libi se mi stridani pohledu, styl jakym je psana, vtipnost, sex...proste dokonala kniha :-)

Pettinka
01.05.2016

Já dávám palec hore. :) Mně osobně se knížka líbila. Ale pokud se vyhýbáte erotickým románům nebo čekáte velkou pointu či naučný příběh, tak to opravdu není knížka pro Vás a označíte jí za hnus. Pokud, ale hledáte oddechovou knížku s nábojem erotiky, je to to pravé. Vtipné, srozumitelně psané a také té romantiky pro nás ženy :) .
Hrdinka i její božský bastard mi jsou příjemní a sympatičtí. Oceňuji, že je příběh vyprávěn z obou stran - jak z její, tak z jejího pohledu. Určitě se podívám po dalších knížkách od této spisovatelky :)

Mellisek
25.04.2016 5 z 5

Kniha je opravdu dobre napsana a velmi me prekvapila. Libil se mi stridavy dej ona a on :)
Hltala sem knihu, je i vtipna coz tomu dava stavu :-) a ma i dej coz je u ero.knih sem tam dost vyjmecne :-D

nordish
19.04.2016 5 z 5

Božský bastard je pro mě jedna z nejlepších knih ve své kategorii. Doporučuju všem, kteří mají rádi v psané porno :-)

SBH
02.03.2016 4 z 5

Správný mix vtipu, erotiky a zamilovaného příběhu. Pobavení a odreagování spolehlivě zaručeno. Sex od jedenácté stránky až po dvěstěpadesátou. Konec autorky věnovaly rozuzlení, c-c-c dámy, zamyslete se nad sebou :-).
Jeden přehlédnutelný zápor - nezdá se mi, že by toho autorky věděly zas tolik o marketingu, aby do tohoto prostředí, navíc na vrcholové úrovni, umístily děj knihy.
Zásadní zápor - stylistika. Je obvyklé zásadní nedostatky tohoto typu svalovat na překladatele, ale tady bych viděla důvod v současné oblibě zveřejňování knih na blogu a jejich následné vydávání knižně. Internet snese v oblasti pravopisu a větné stavby skutečně všechno, a při převodu do tištěné podoby se ne všechny kiksy podaří odstranit. Jinak co se týče překladu, ten se mi spíš líbil. Slova jako maglajz nebo mišmaš mi hezky zvonila v uších.

Luciga
16.02.2016

Byla jsem zvědavá :)... protože jsem už dříve v rychlosti prolítla Odstíny, tak jsem zběžně zhltla i tuto knihu (není nad to být marod a mít spoustu času ;)). Můj běžný žánr to není, ale od takových knih očekávám happyend a ten se dostavil, není co víc si přát.
Věřím, že svůj okruh nadšených čtenářů (no asi spíše čtenářek) knížka má. Já ji měla jako párhodinovou záležitost na oddychnutí, než se zas pustím "po stopách zločinců".

Terection
10.02.2016 5 z 5

Tohle je prostě super! Parádně se to čte, je to vtipné a do Bennetta jsem se zabouchla rychlostí blesku! :-)

fineol
04.02.2016

Božský bastard, Cizinec a Hráč - trilogie pro ženy, které rády sní o všem perfektním. Lehké čtení při odpočinku u kterého člověk nemusí moc přemýšlet. Lehce předvídatelný děj, jak jinak, než s dobrým koncem.
Rozhodně čtenářky nezarmoutí, ale ani nepřekvapí.

Macinka-a
30.01.2016 5 z 5

Moje oblíbena kniha.... četla se jedním dechem . Určitě doporučuji :)

KláraJak.
27.01.2016 5 z 5

Legrace a hafo erotiky :-)

Petras5709
22.01.2016

Super kniha plná vášně a hlavně erotiky :) Všechny série jsou poučné.

redsharon
01.01.2016 5 z 5

Mám jen jedno slovo pro celou trilogii Božského Bastarda, Cizince i Hráče - Dokonalost. Jo a vlastně ještě jedno slovo - sex :D
Doporučuji všema deseti :)

zdenka700
13.12.2015 5 z 5

Úžasná kniha, překvapilo mě, že sex byl asi na 10 stránce už. Vůbec mi nevadil styl psaní nic. Vše bylo úžasné, miluji takové knížky. Jestli hledáte knížku, kde bude z větší části trpět chlap, tak tohle je knížka přímo pro vás. Božský bastard je vážně výstižný název, protože Bennett je vážně božský a vážně velký bastard.

ElissAnn
28.11.2015 3 z 5

Jediné slovo, sex. Na tohle myslíte po zbytek dne, co knížku čtěte. A to je myslím dobře, protože je to knížka z červené knihovny, no ne? :)
Co se mi líbilo, je to, že se pohledy střídají - jedna kapitola je z pohledu Benneta a druhá z pohledu Chloe. To bylo úžasné odlehčení, jelikož číst si myšlenkové pochody chlapa bylo moc zábavné.
Co mě naopak lehce mrzelo, že se to ukončilo stylem: Naštvali se, viděli se po dlouhý době, řekli si promiň a the end. 1 kapitola, která by vám řekla, jak se oba museli naučit dělat kompromisy a další životní chvíle by vůbec neuškodila - naopak!
×××
Lepší než nějaký Christian Grey, ale zase na Nabiječe to úplně nemá. Ovšem, je to skvělé - rychle se čte, je odpočinková. DOPORUČUJI! :)

Xena011
28.11.2015 5 z 5

Super knížka na oddechnutí :) Ve skutečnosti se nic takového nestává, ale děj přesto září vtipem. Líbí se mi prolínání kapitol z obou pohledů. Je to dle mého názoru nejlepší díl série.

Kelina
24.11.2015 4 z 5

Krásný hluboký příběh, moc se mi líbila, jen bych ocenila trochu dalšího vyprávění když spolu začnou žít...

Veru_92
24.11.2015 5 z 5

Sexuální smršť od začátku až do konce. Vášeň, chtíč, inteligence, romantika, ironie, provokace... kam se hrabe porno nebo Christan Grey :D

hellp
24.11.2015 3 z 5

Nejprve se mi dostal do ruky 2. díl série - Božský cizinec, který byl skvělý. Bohužel tato kniha vůbec nesplnila mé očekávání. Děj, pokud se zde dá o nějakém příběhu vůbec hovořit, se motá pořád dokola a kniha působí místy dost nudně. Při čtení jsem si vůbec nedokázala představit hlavní hrdinku a ani ta chemie mezi nimi na mě nepůsobila.

fis.rena
19.11.2015 1 z 5

Mno...musela jsem se smát,zcela upřímně. Takové velice naivní čtení,ve kterém se nenajde vůbec nikdo a je to skutečně jen pohádka,ve které mě nejvíc rozesmívalo stálé vykání hlavních hrdinů i přesto,že měli neustále své prsty v různých otvorech :D a ta neutuchající touha se stále "cítit" v sobě a u toho se tak upřímně nenávidět...ach ouvej.

Bakelitka
09.11.2015 5 z 5

Perfektní oddychovka, přečetla jsem jedním dechem :)