Božský hráč
Christina Lauren
Božský bastard série
Neskutečná knihomolka. Chronický Casanova. A výuka chemie, která by pro školní lavice byla příliš skandální. Poté, co Hanně Bergstromové její starostlivý bratr udělá přednášku o tom, že má úplně katastrofální (protože nulový) společenský život a je zahrabaná zaživa v přípravě na doktorát, nezbývá jí nic jiného, než poslechnout a využít jeho návrh: vypadne ven, seznámí se s novými lidmi, začne randit. A kdo jí pomůže proměnit se ve žhavou dračici, po které budou toužit všichni muži? Nikdo jiný než božský přítel jejího bratra, Will Sumner – investor a dokonalý playboy! Will riskem doslova žije, ale starat se o brýlatou šprtku, „malou“ kámošovu ségru, ho opravdu ani v nejmenším neláká… až do té divoké noci, kdy ho jeho nevinná svůdná žačka naláká do postele – a naučí ho o ženách dvě tři nové věci, na které už nikdy nezapomene. Jakmile Hanna objeví sílu svého sexappealu, je jen na Willovi, aby dokázal, že je opravdu tím jediným mužem, kterého v životě potřebuje. O knize: Hanna „Ziggy“ Bergstromová studuje v New Yorku a chystá se složit doktorát, ale života ve velkoměstě si moc neužívá. Bratr Jensen jí proto domluví sraz s jeho přítelem, Willem Sumnerem. Will si myslí, že o víc než o pár setkání nepůjde, ale brzy zjistí, že Ziggy je připravená rozbít svou knihomolskou skořápku a v plné kráse vstoupit do světa svůdných žen. Navíc ve Willlovi vidí toho nejlepšího učitele, který ji může zasvětit do vědy jménem randění. Will svou roli přijme se zdravou dávkou humoru a skepse, ale brzy mu dojde, že Ziggy potřebuje jen docela málo „nakopnout“, aby odhalila svou ženskost, které žádný muž neodolá. Malá sestřička Ziggy je v prachu a ve Willových snech se začíná objevovat nevinně svůdná Hanna. Porušila jeho kruhy, zavrtala se mu do mysli, kvůli ní bývá veselý a spokojený, ale i smutný nebo rozmrzelý, dokonce útočí na jeho dlouholetou striktně nezávaznou vztahovou politiku. A všechno se roztočí ve chvíli, kdy se lekce svádění zákonitě přesunou od teorie k praxi. *** „Známe už božského bastarda. Poznali jsme také božského cizince. Seznámili jsme se i se ženami, které je milují. Ale teď nadešel ten pravý čas. Čas poznat Willa, Božského hráče.“... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2014 , JotaOriginální název:
Beautiful Player, 2012
Já chci taky bráchu, který má tak sex kamarády! Tohle se četlo samo, jinak to ani nešlo!
Každá další kniha kterou čtu je lepší a lepší, aspoň pro mě...Willa jsem že začátku moc nemusela,ale pak mi přirostl k srdci
Zatím z přečtěných: Božský bastard a Božský cizinec od C. Lauren, Božského hráče hodnotím nejlépe. Tato kniha nepostrádá jak příběh, tak erotiku. Postava Hanny je vykreslena co by 24 letá žena, jejíž nevyspělost se odráží v řešení určitých situací, a může tak odpovídat realitě. Will povahově sympatický muž s jistou minulostí, kterou chce ovšem nechat za sebou.
K této knize se jednou určitě vrátím.
Pěkně plynoucí, erotický příběh. Četlo se moc dobře. Hezky jsem si odpočinula u této knihy. Líbilo se mi, že Hanna pracovala na výzkumu v laboratoři a zároveň začala trénovat delší běh.
Božský hráč je opäť vtipným pokračovaním série, ale niečo som tu už postrádala :( Hanna a Will boli na môj vkus až moc sladkí, chýbalo mi tam to známe hašterenie, podpichovanie, slovné prestrelky, o ktoré nebola núdza v predchádzajúcich častiach...
Plní počet * dávam už len kvôli vedľajším postavám. Bennett s Chloe a Max so Sarou mi túto knihu naozaj okorenili :)
Třetí díl byl o něco lepší než druhý, ale na jedničku to prostě podle mého názoru nemá. Byla jsem rada za Willa a Ziggy, protože jejich postavy byly trochu něco jiného a asi mi víc seděly. Psáno velmi čtivě, hravě a s humorem, ačkoliv nemělo ani tu sebemenší zápletku.
Nemám ráda nedočtené série a proto pokračuji v těchto božských jednohubkách. Uběhne to rychle, stejně jako předchozí díly a i když už to začíná připomínat klasický citový maraton, ještě se vlezeme do tří hvězdiček.
Opět paráda. Celá série se mi líbila, bylo to pro mě relax. Žádné dlouhé přemýšlení, děj plyne až ke zdárnému konci. Za mě třetí díl nejlepší. :)
Příjemné pokračování. Hlavní postavy jsou zase jiné typy než v předchozích dílech a to se mi líbí. Hanna a její racionální myšlení je super, v záměru mě trochu zklamala, když se zachovala opravdu jako puberťačka a stáhla se, čekala bych od ní, že pochopí o kom Will s Jensenem mluvil. Oceňuji taky změnu v tom, že se oba vztahu celkem dlouho bránili a nevěděli co chtějí, nebyl to takový blesk z čistého nebe kdy ze dne na den oba ví, že chtějí být spolu.
Krásně se čte a je to takové roztomilé čtení, od kterého se nemůžete odtrhnout. Will je prostě takové zlatíčko. Vtipné dialogy.
Říká se, že protiklady se přitahují a je o tom i milostný příběh v této knize. Mladší sestra "knihomolka" jde po domluvě staršího bráchy "do sebe" a vybere si pro vylezení z ulity jeho kamaráda ze studii. Začne se rozehrávat vtipný a napínavý příběh. Dočtete se v něm i jak překonat dilema randění s mladší sestrou svého kámoše nebo jak sbalit chlapa, který se zuby nehty brání i když vás chce, ale má moře předsudků.
Táto sa mi páčila asi najviac z celej série.
Dokonalo-nedokonalý Will, ktorý pomôže nájsť Hane jej sebavedomie a sexappeal, ktorý ho k nej nakoniec aj namotá.
Rada sa k nej vraciam.
Kniha mě bavila a nejprve jsem nevěděla co si o tom myslet. Ale nakonec jsem nebyla zklamaná. Myslím, že je to velmi čtivé a rozhodně se nebudete nudit.
2013 | Božský bastard |
2014 | Božský cizinec |
2014 | Božský hráč |
2015 | Vášnivý svůdník |
2015 | Vášnivý sprosťák |
Celkem se my líbila asi stejně jako předchozí díly