Božský hráč
Christina Lauren
Božský bastard série
Neskutečná knihomolka. Chronický Casanova. A výuka chemie, která by pro školní lavice byla příliš skandální. Poté, co Hanně Bergstromové její starostlivý bratr udělá přednášku o tom, že má úplně katastrofální (protože nulový) společenský život a je zahrabaná zaživa v přípravě na doktorát, nezbývá jí nic jiného, než poslechnout a využít jeho návrh: vypadne ven, seznámí se s novými lidmi, začne randit. A kdo jí pomůže proměnit se ve žhavou dračici, po které budou toužit všichni muži? Nikdo jiný než božský přítel jejího bratra, Will Sumner – investor a dokonalý playboy! Will riskem doslova žije, ale starat se o brýlatou šprtku, „malou“ kámošovu ségru, ho opravdu ani v nejmenším neláká… až do té divoké noci, kdy ho jeho nevinná svůdná žačka naláká do postele – a naučí ho o ženách dvě tři nové věci, na které už nikdy nezapomene. Jakmile Hanna objeví sílu svého sexappealu, je jen na Willovi, aby dokázal, že je opravdu tím jediným mužem, kterého v životě potřebuje. O knize: Hanna „Ziggy“ Bergstromová studuje v New Yorku a chystá se složit doktorát, ale života ve velkoměstě si moc neužívá. Bratr Jensen jí proto domluví sraz s jeho přítelem, Willem Sumnerem. Will si myslí, že o víc než o pár setkání nepůjde, ale brzy zjistí, že Ziggy je připravená rozbít svou knihomolskou skořápku a v plné kráse vstoupit do světa svůdných žen. Navíc ve Willlovi vidí toho nejlepšího učitele, který ji může zasvětit do vědy jménem randění. Will svou roli přijme se zdravou dávkou humoru a skepse, ale brzy mu dojde, že Ziggy potřebuje jen docela málo „nakopnout“, aby odhalila svou ženskost, které žádný muž neodolá. Malá sestřička Ziggy je v prachu a ve Willových snech se začíná objevovat nevinně svůdná Hanna. Porušila jeho kruhy, zavrtala se mu do mysli, kvůli ní bývá veselý a spokojený, ale i smutný nebo rozmrzelý, dokonce útočí na jeho dlouholetou striktně nezávaznou vztahovou politiku. A všechno se roztočí ve chvíli, kdy se lekce svádění zákonitě přesunou od teorie k praxi. *** „Známe už božského bastarda. Poznali jsme také božského cizince. Seznámili jsme se i se ženami, které je milují. Ale teď nadešel ten pravý čas. Čas poznat Willa, Božského hráče.“... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2014 , JotaOriginální název:
Beautiful Player, 2012
Bohuzel nesnasim Hannu. Je strasne trapna. Jak si muze s muzem vykladat po par dnech o takovych vecech v beznem hovoru? A jeji napad s panenskou blanou ci co...Uplne mimo a trapas.
Napravený hráč - aneb na každého rejpala jednou dojde :D
Tenhle díl sršel neskutečnou otevřeností už od začátku. Kouzlo poznání se vznášelo nad postavami Wiila i Hanny, oba se tak nějak během děje přesunuli do role toho druhého, nakonec větší měkota byl Will. Zvrat v podobě nedorozumění, holt nééé každý umí luštit nedořečené...
Konec byl více dotáhnutý než u předešlých.
Je fajn, že se v celé sérii dozvídáme i osudy ostatních postav.
Kniha se - jak jinak - četla rychle a moc dobře, což se autorkám nemůže upřít. Zvlášť když fenomén dnešní doby (erotické romány) pořádně chytly za pačesy nebo taky za... :D Hrdinové téhle knihy mi byli sympatičtí a člověk si je rychle oblíbí. Každopádně - přidávám se k těm, kteří tento díl považují prozatím za nejlepší v sérii. Nemůžu si pomoct, jakoby tam bylo víc toho kouzelného, smysluplného děje okolo než jen popis samotných sexuálních scén. Chvilkami - něco málo pasáží - mi to přišlo jako příběhy, které jsem četla od C. Contreras. Ten chtíč a bezmocnost v jednom, ale nechci srovnávat, protože to ani nejde a hlavně mám vybráno, co u mě vede mezi těmito dvěma tvorbami. Přesto mě některými větami - z pohledu Willa, naprosto dostali. :) Myslím si, že se to moc povedlo, proto plné hodnocení. Těším se na dalšího Božského. :)
Tak táto je jednoznačne zo série top! Už som dlho nečítala knihu, pri ktorej mi tiekli slzy od smiechu. Hravé dialógy boli neskutočné. Na rozdiel od predošlých sa k tejto asi budem rada po čase vracať. Odporúčam, ale myslím, že najlepšie vyznie ak prečítate aj predošlé dve a až potom túto.
Zatím nejlepší. Oba se mi moc líbili. Pěkné bylo propojení z předchozími hrdiny. Tohle pozvolné seznamování se jeden s druhým,otevřenost ve vztahu i sexu. I když už mě trochu nudí,selhání upřímnosti a neschopnost si promluvit a dát tak prostor dohadům a pochybám. Je to v každém díle jako nějaký zvrat v poklidné romantice ke konci knihy.
Z celé té série se mi Božský hráč líbil nejmíň. U předchozích dílů jsem si zvykla na to, že na to hned ''skočí'' spoustu maličkostí hned na začátku, ale tady to bylo jiné. Neskutečně se to táhlo dlouhou dobu spolu nic neměli ale oba chtěli. Kniha ale ukazuje i na to, že některé holky jsou neschopní flirtu asi jako někteří kluci. Ke konci začala být dobrá. I zde se objevilo spoustu detailů. Co musím vyzdvihnout je, že zde ukázali i na jiný způsob sexu a na to že je dobré neskákat do sexuálního vztahu po hlavě. U příběhu jsem se i dost nasmála. Na Hannu si člověk musí zvyknout.
Samozřejmě ani zde nesmím zapomenou napsat, že se mi moc líbilo jak spisovatelka psala kapitoly na přeskáčku z pohledu muže a z pohledu ženy.
Zatím asi nejslabší kniha ze série, ale i tak se četla poměrně dobře, přestože mě příliš nebavila
Do tohohle příběhu jsem se nějak nemohla začíst a pořád jsem knížku odkládala a měla problém se k ní vracet. Úplně mi nesedla hlavní hrdinka, od začátku bylo jasné, jak vše dopadne, což by nebylo na škodu, ale nějak se mi to vleklo a zápletka s tím, jak si vzájemně nevěřili, že se vlastně milují (včetně klišé s odposlechnutým a chybně vyloženým rozhovorem), byla zbytečně natahovaná. Erotické scény pro mne měly největší náboj v Božském bastardovi, ale u hráče hodnotím kladně i to, že je to snad první kniha z tohoto žánru, kde se píše o dobře provedené ruční práci a nekoitálních praktikách. Tři hvězdičky nakonec dávám i za několik velmi vtipných rozhovorů mezi Hannou a Willem (ačkoli některé považuji za velmi absurdní - viz ten o obnově panenství).
Takový přeslazený příběh, u kterého se zasmějete, na chvíli se zasníte a odpočinete si od všedních starostí.
Jsem si říkala, že to ještě zkusím a přečtla jsem druhou knížku ze série Božský. A bylo to jak Božský bastard přes kopírák. Jako oddychovka se to i dá, ale nic, co by mě nějak nadchlo.
Pohodové oddechové čtení. Tak jako u předchozích dílů člověk dostane to, co čeká. Líbí se mi, že každý pár má svou charakteristiku a je "ujetý" něčím jiným a že každý příběh se trošku jinak odvíjí. Hanna a Will byli prostě pohodoví. :-D
Božský Bastard byl podle mě daleko lepší. Tohle je četba pro náctileté. Až příliš sladké, nevinné.
Člověk si u této knihy krásně oddechne. U některých částí jsem se musela od srdce zasmát. A pak ten štastný konec. Co víc si přát? :D
Jako knizka super, akorat nevim, jestli autorka zamyslela, ze spis nez eroticky pribeh to bude komedie se sexem :-D nad nekterymi hlody sem doslova hykala smichy :-D
Ale celou serii miluju :-*
Taková krásná pohoda. Žádná vražda, žádná utajovaná milenka,... takové krásné pohodové čtení, které jsem zhltla během pár dní.
Nevím proč, ale do tohoto božského se mi moc nechtělo a nakonec nebyl až tak špatný..;) Na Hannu(Ziggi) je potřeba si trošku zvyknout, protože si nedokážu představit, že bych někdy mohla vypustit takové hlody jako ona..:D V anotaci je uváděno, že je Hanna brýlatá knihomolka no nevím, přisla mi spíš jako workoholička, které 24 hodin denně nestačí a co se týče jejího vzhledu, sexy a s velkým hrudníkem, to taky není k zahození a světě div se toto objevil až náš Will. Nádherná, běžecká a neodolatelná "šukací mašina". Přišlo mi to trošku až moc nereálné, jak ho Hanna dokázala tak rychle změnit na poslušného přítele a hlavně nakonec to byl Will, kdo tu byl tak trošku za holku..:D Ale jo, svůj účel to splnilo, příběh utíkal rychle a nevím jak to autorka dělá, ale do každého božského se tak trochu zakoukám..:DD
Ze začátku jsem se tolik nasmála, opravdu se bavila a říkala jsem si, tak toto se fakt povedlo. No jak se začal přibližovat konec, lezlo mi na nervy to neustálé natahování....V neposlední řadě mi velmi vadily chyby v knize a snad jsem jich v žádné jiné nezaznamenala tolik... a epilog? tak musím se přiznat, že jsem nepochopila jak to bylo myšlené se Sárou a Chloe... To jako obě nakonec čekají dítě a budou se vdávat? nebo to autorka záměrně prohodila? :-))))
2013 | Božský bastard |
2014 | Božský cizinec |
2014 | Božský hráč |
2015 | Vášnivý svůdník |
2015 | Vášnivý sprosťák |
No.. kniha mě celkově moc nenadchla. Tak nějak mi nesedly postavy ani příběh. Občas jsem se i nutila knihu číst. Pro mě zatím nejslabší kniha ze série.