Bestie
J. R. Ward (p)
Bratrstvo černé dýky série
Rhage a Mary se vracejí v novém románu o Bratrstvu černé dýky, sérii „tak populární, až by se dnes asi nenašel čtenář, který o ní ještě neslyšel“ (USA Today). V Bratrstvu černé dýky už nic není, jak bývalo. Poté, co se podařilo vyhnout válce s Temnými, se spojenecké vazby posunuly a vznikly hranice. Zabijáci Vyhlazovací společnosti jsou silní jako nikdy, kořistí z lidských slabostí, aby získávali další peníze, další zbraně, další moc. Zatímco se však Bratrstvo připravuje k frontálnímu útoku, jeden jeho člen svádí boj sám se sebou… Rhage, bratr s největší chutí k jídlu, ale taky s největším srdcem, by měl vést naprosto ideální život – nebo aspoň naprosto spokojený. Má po boku Mary, svou milovanou shellan, a jeho králi i bratrům se daří. Jenže Rhage nechápe – a neovládá – paniku a nejistotu, které ho pronásledují… A to ho děsí – stejně jako chvíle, kdy není se svou ženou. Poté, co v boji utrpí smrtelné zranění, musí Rhage přehodnotit své priority – a řešení otřese jeho světem… i světem Mary. Jenže Mary se ubírá vlastní cestou, která je buď sblíží, nebo způsobí roztržku, ze které se žádný z nich nevzpamatuje…... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
The Beast, 2016
Super díl. Moc jsem se na něj těšila. Tím, že autorka rozpracovává více dějových linií, se člověk u četby prostě nudit nemůže (hlavně se vždy vynoří něco neočekávaného). I když, pro mě by tam už ti bezduší být nemuseli, ale zase nějaká rovnováha dobra a zla být musí, když už jde o to nadpřirozeno. Každopádně jsem naměkko. Poslední dobou mě věci ohledně dětí nějak dostávají a rozněžňují, takže já si tenhle díl vážně užila. A ochočený bobánek mě vážně pobavil.
Autorka opět nezklamala. Hlavní příběh je zajímavý, ale ani další dějové linie neztrácejí dech. Už se těším na další díl.
Tento díl mě opravdu dostal. Neustale jsem měla nakrajicku abych neprolila pár slz spolu s hrdiny tohoto dílu. Autorka píše úžasně a nejde se od knihy odtrhnout dokud není přečteno. Vývoj děje byl pro mě v některých případech dost nečekaný. Už se neumím dočkat dalšího dílu.
Pro mě naprosto úžasné, není co dodat. Jen snad.... moc se těším na další díly a doufám, že bude mít autorka stále tak skvělou inspiraci a chuť pokračovat v této sérii.
Skvělá kniha. Na konci jsem si i pobrečela. Mám tuhle sérii moc ráda. V poslední době mi moc času na knihy nezbývá, ale na Bratrstvo si vždy trochu času najdu.
Úžasné, úžasné, úžasné. Zase naprosto skvělý díl. Nemohla jsem se od knihy odtrhnou. SPOILER: Rhage a Mary mám strašně ráda a jsem nadšená, že to s nimi dopadlo takhle :) Už se nemůžu dočkat dalšího dílu :)
kolik je vlastne dilu cely serii? dohledala jsem jeste 15. dil o Xcorovi, ktery neni prelozen do cestiny..a dalsi dily, uz jsem nenasla..
Líbí se mi autorčin styl, který je tak trochu chlapsky... K nim sedí jak p*del na hrnec
Nejlepší díl - žádné kapitoly o bezduchých - skvělé čtení a strašně se těším na další , má vyjít letos v originále a bude o Layle , tak doufám , že bude brzy i v češtině .
Lehké, vtipné a poutavé čtení, jako vždy.
Opět se přidala nová postava... jsem zvědavá jak se to vyvine... :-)
Nevím jestli je tak velké množství postav ku prospěchu. Někteří se už dlouho nedostaly ani k většímu štěku.. Phury, Butch... a další, jsou tam sotva vidět a už mi začínají chybět. Na druhou stranu jsem si oblíbila Assaila. (Bodla by kniha o Lassiterovi, tuším že by to byla pecka :D)
Jinak hlavní linka - Rhage a Mary - je krásná, je možná až trochu moc cukrkandlová. Jsem s tím na vážkách.
Takže se těším na další díl :-)
Další úžasná kniha od Bratrstva Černé dýky,už 14.díl,ale kvalita vůbec neklesá,naopak,setkání s Mary a Rhagem mě strašně potěšilo,je to můj nejoblíbenější pár v bratrstvu. Miluji tuto sérii.
Asi budu z mala,ktera tak uplne neni nadsena...nebo takhle: jsem nadsena,ze vysel dalsi dil a zase se dostavam do zivota bratru,ktere vylozene "zeru a miluju",ale tenhle dil je tzv.predvidatelny...takovy,ze mi bylo jasny,jak to dopadne...nic me tam totalne neohromilo,ptz jsem to cekala.Kazdopadne cteni hezke,odpocinkove,mile...Tesim se na dalsi
"Jedním z důvodů, proč nenáviděl lidi (Rhage), byla jejich neschopnost držet se svých základních činností, to jest ničit životní prostředí a říkat si navzájem, co si má kdo myslet."
Tentokrát je zase autorka ve formě. prolíná se hodně příběhů, přestože je především hlavní postavou Rhage, je to dramatické, napínavé a dobře to končí. Co víc si přát.
Plný počet.....:-D Ani nejde u téhle série dát méně, protože vás to nepustí až do konce :-D Miluji bratrstvo a těším se na další :-)
bozi naprosto bozi uz v prvni kapitole jsem plakala.Ale cely dil je dost emotivni.Oba jsou od zacatku moji favorite a ted jeste tak hezky konec snad budou i dalsi dily a uvidime kam to povede dal
Skvělý díl, hned po prvním přečtení se zařadil k mým top. Nedalo se od toho odtrhnout. Dojemné, napínavé, navíc s mými ( ještě s Bellou a Zsadistem ) nejoblíbenějšími postavami. Tleskám a těším se na pokračování. :)
2010 | Milenec z temnot |
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Opět úžasné čtení. Zůstává nakročeno do dalšího dílu, když Layla objevila, že Xcor má nevlastního bratra v Bratrstvu a investigativní novinář vypátral vlastní sestru doktora Manella. Nemohu se dočkat. :)