Vytoužený milenec přehled
J. R. Ward (p)
Bratrstvo černé dýky série
V jedenáctém svazku sledujeme příběh Qhuinna, „syna nikoho“ – rodina se ho zřekla, aristokracie se ho straní; nalezl svůj osud mezi bojovníky ve válce proti Vyhlazovací společnosti. Teď má na dosah i možnost založit vlastní rodinu, přesto je ale uvnitř prázdný, protože jeho srdce patří jiné bytosti než krásné Vyvolené… A je tu Blay, který se rozhodl zapomenout na svou neopětovanou lásku ke Qhuinnovi. Příběh zvláštní lásky se prolíná s dobrodružným bojem upířích vojáků o přežití jejich rasy; na scéně se totiž objevuje nový nepřítel, který pro Bratrstvo představuje smrtelné nebezpečí.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2013 , BaronetOriginální název:
Lover at Last, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vytoužený milenec. Přihlašte se a napište ho.
Vůbec mi nevadilo, že šlo o dva upíry, možná naopak. Osvěžující je linka Soly a Assaila i Xcora a Layly. Avšak nějak jsem od tohoto dílu čekala větší energii. Výbušnost.
Nevím, nějak po dočtení nejsem uspokojena tak jako u jiných dílů.
Sice menší změna, když se to točí kolem chlapů, ale ta šablona je vlastně podobná. Blay nikdy můj favorit nebyl, takže mi jejich love story nikdy moc k srdci nepřirostla.
Ocenění knihy (1)
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Miluju to. Na tento díl jsem se neuvěřitelně těšila a byla nadšená. Oba hlavní hrdiny miluju a jejich příběh je super.