Probuzený milenec

Probuzený milenec
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46655/bmid_probuzeny-milenec-wve-46655.jpg 5 1065 1065

Zsadist je jedním z šesti upírských bojovníků Bratrstva černé dýky bránícího svou rasu před neúprosnými nepřáteli. Nosí ve své duši temnou minulost plnou utrpení a pokoření, která v něm vyvolává neuhasitelnou zuřivost. Je znám svými strašnými činy a jeho divokosti se obávají jak lidé, tak upíři. Hněv je jeho jediným druhem a hrůza vášní – dokud neosvobodí krásnou dívku z nepřátelských rukou. Bellu okamžitě uchvátí Zsadistova nespoutaná síla. Oba v sobě nalézají zalíbení, ale bojovníkova touha po pomstě dívčdíliným mučitelům jej přivádí k šílenství. Proto musí Bella pomoci jeho utrápené duši a najít cestu ke společné budoucnosti. Z cyklu Bratrstvo černé dýky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Lover Awakened, 2006

MissBlack
23.07.2012 4 z 5

Zsadist je jedním z mých NEJ bratrů a kniha mě nezklamala. Rovněž mě potěšilo, že jsem se dozvěděla víc o tom, co se Zsadistovi vlastně stalo, část knihy patřila i Phurymu a po tom všem, co jsem se o něm dočetla, u mě jako postava, zase stoupl.

Vendulik
16.07.2012 5 z 5

Skvělá kniha :) konečně jsem se dozvěděla něco o jiných postavách. Akorát mě mrzelo co se stalo Thorove družce a jsem zvědádá jak se to bude odehrávat dále.

faoleha
30.06.2012 4 z 5

Zaím asi nejlepší kniha série. :-)

Tcica
15.03.2012 5 z 5

Jé... super. Nemůžu než obdivovat autorku, jak skvěle je to napsané. Měla jsem pocit, že se to celý skutečně odehrává - prostě nádhera.

Senza Jenka
11.10.2011 3 z 5

Hm, na to jak byl Zhadist předtím popisován jako monstrum s vypáleným mozkem, je to romantické až běda. Konečně se dozvíme v podrobnostech, co se stalo jemu a částečně i nějaké informace o jeho dvojčeti. Také je tu lehce nakousnut Butchův osud.