Znovuzrozený milenec
J. R. Ward (p)
Bratrstvo černé dýky série
Od smrti jeho shellan už by v Tohrmentovi nikdo nepoznal toho upířího vůdce, jímž kdysi býval. Fyzicky sešlého, beznadějně zoufalého a se zlomeným srdcem ho přivádí zpět k Bratrstvu padlý anděl, který chce prospět především sám sobě. A tak se znovu pouští do boje, nelítostný a pomstychtivý, nepřipravený čelit nové, jiné tragédii. Když Tohr začne ve snu vídat svou milovanou - uvězněnou ve studené, izolované zemi-nezemi daleko od klidu a míru Stínu - obrací se k andělovi s nadějí na záchranu té, kterou ztratil. Protože mu ale Lassiter říká, že se musí naučit milovat jinou, chce-li osvobodit svou dřívější družku,Tohr ví, že už jsou všichni předem odsouzeni... Jenomže pak se mu začne dostávat pod kůži žena s temnou minulostí. Na pozadí běsnící války s bezduchými a s novým klanem upíru, který usiluje o trůn Slepého krále, se Tohr potýká se svou pohřbenou minulostí a velmi žhavou budoucností plnou vášně... ale dokáže popustit uzdu svému srdci a všechny osvobodit?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2012 , BaronetOriginální název:
Lover Reborn, 2012
Nevím, jestli to bylo tím, že jsem podvědomě nechtěla, aby zatím poslední díl skončil, nebo něčím jiným, ale tento díl jsem četla snad nejdéle ze všech :-/ Ne že bych ho nedoporučovala;-) Každopádně se těším na díl další a zároveň hrozím, kolik těch dílů ještě bude...
Moc jsem se na Thorův příběh těšila a naprosto mě dostal. To jak se Thor pořád dává dohromady po Welssiině smrti, snaží se jí i syna zachránit. Snaží se jít dál, ale pořád se jich drží, i když se objeví nová láska, což si nechce přiznat. Nejvíc mě dostává i jejich společná minulost. A ten konec je prostě odzbrojující, opravdu jsem u něj vyváděla a brečela najednout :-)
Příběh je plný emocí, zvratů a akce. Určitě doporučiji přečíst.
To byl zazitek. Chvili to trva nez clovek vstreba vsechny ty dojmy. Uzasny dil. Stalo to za to. Hlavne ten konec stal za to. A uz chci pokracovani. Proste potrebuji vedet, co bude dal :-)
Anděl a jeho seriály :o) Celkem to šlo, jen je mi líto Layly a Qhuinna. A toho zmetka Xcora. Thor se chová jako trotl, ale koneckonců svázaný muž, který přijde o svoji partnerku... bla bla bla. Nijaká mi přišla vykreslená docela dobře. Zase jedna záhada upířího rozmnožování - Vyvolené nemají období potřeby, protože ve svatyni na druhé straně jsou plodné neustále... Když se tam zdržují pravidelně po dostatečně dlouhou dobu, nedostaví se jim ani v normálním světě - ale jak je to s tou plodností v normálním světe? Přijde mi to trochu nelogické.
Jak už se zde čtenářky zmiňují; úžasný děj, krabice kapesníčků, žádný stereotyp, úspěšné dlouhá sága, jaké bude pokračování?, plný napětí, úchvatné čtení...
Byla jen náhoda, že jsem natrefila na blog který se zmiňoval o dalším dílu bratrstva, byla jsem tak nadšená že jsem hned letěla do knihovny, kde už ho samozřejmě měly a jakoby osudem mi bylo dáno že nebyl zapůjčen. Děkuji Ti :)
Nejsem zastáncem dlouhých ság a většinou to, co má více jak tři díly, tak nečtu, ale Bratrstvo mě opravdu chytlo. A tento další díl nezklamal. Je opět plný napětí a citů. Moc dobře se to četlo, i když má kniha tolik stránek. Autorce se stále daří psát tak, že každá postava (hlavní hrdina) je opravdu povahově jiný. Netíhne to ke stereotypu.
Neskutečně jsem se těšila na další pokračování Bratrstva . Další díl mě jen utvrdil v tom , že autorka je neskutečně dobrá v napsání úžasného příběhu , propracovaného do nejmenšího detailu. Tento díl byl asi ze všech nejvíc vypjatý emociálními city.
Už na začáku knihy jsem si musela opatřit krabici papírových kapesníčků , a na konci jsem myslela , že ani knihu nedočtu . Takový
konec jsem ale nečekala ,už jsem si myslela , že je všechno ztraceno . Mohu všem vřele doporučit k přečtení.
2010 | Milenec z temnot |
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Nyní dočítám tento díl...musím říct,že mě nadchla celá série.Pravdou je, že 1-5 díl jsem přečetla doslova jedním dechem. Ostatní už ne takovýmto způsobem,ale furt jsem se těšila na to,až se dostanu zase ke čtení a dozvím se "jak to bude dál"...Až je mi líto,že mám pár posledních stránek ZNOVUZROZENÝHO MILENCE a pak nebudu mít,co číst. Ptž zatím nikde není díl 11 naskladněn. A nyní se jen můžu těšit na další osudy bratrů...určitě si dokoupím i průvodce Bratrstvem... a ten kdo má rád "UPÍŘINY" tak jen a jen můžu doporučit.