Budoucí paní Russoová

Budoucí paní Russoová
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540045/bmid_budouci-pani-russoova.jpg 3 31 31

Nehledala jsem přítele. To poslední, co jsem potřebovala, byl další pochybný vztah. A věřte mi, že všechny moje vztahy byly pochybné. Ovšem díky sérii nešťastných událostí jsem souhlasila, že vyrazím na domluvené rande. Jenomže... to rande je s guvernérem. Nemůžu být přítelkyní politika. Tak zaprvé jsem tak trošku praštěná. A za druhé mám tajemství. Ale taky jsem do guvernéra zakoukaná. Jedno malé rande nikomu neublíží, že ne? Spoiler: Ublíží. Tohle skončí velkým průšvihem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Next Mrs Russo , 2021


více info...

Přidat komentář

Ketfl
25.06.2024 3 z 5

Audrey zdědí po své tetě starý dům ve městě Albany a rozhodne se v něm otevřít svůj vlastní obchůdek s upcyklovanou módou. Jediným problémem je nedostatek financí, proto když jí její jediná stálá zákaznice navrhne rande s jejím synem, Audrey na tento zvláštní návrh kývne.

Tato zákaznice však zapomněla zmínit jeden velice důležitý detail. Jejím synem je samotný guvernér státu New York, Warren Russo, do kterého je Audrey už delší dobu zakoukaná. Ale jedno malinké rande přece nemůže ničemu uškodit, že ne?

Je přeci jasné, že ve skutečnosti se tihle dva k sobě vůbec nehodí. Ona je naprosto střelená, svérázná a roztomile nešikovná. Navíc má temnou minulost, díky které vůbec není vhodnou kandidátkou na post přítelkyně politika. A on je… Warren. Dokonale nečitelný, arogantní A POLITIK!

Jenže brzy je zřejmé, že se Audrey pomalu dostává Warrenovi pod kůži. A jejich rozdílnosti do sebe pomalu a jistě zapadají jako skládačky jedné skládanky.

Na tuto romantickou komedii z pera autorky Jany Aston jsem se poměrně dost těšila, ale musím říct, že moje očekávání byla asi trochu jinde. Romantické komedie miluji, ale přiznám se, že u této knihy jsem se zase tolikrát nezasmála. Ano, hlavní hrdinka je totálně střelená ženská, ale mně to bohužel kolikrát ani nepřišlo vtipné. Příběh sám o sobě není špatný, v knize je hned několik zajímavých prvků, ale celkově byl příběh spíš takový plytký. Autorka ale nemá úplně špatný styl psaní, takže bych dalšímu příběhu určitě dala šanci.

3/5*

mysanda20
17.06.2024 1 z 5

Tak tahle kniha je doslova tragédie.
Nechápu jak mohla ztřeštěná puberťačka získat svým chováním guvernéra,
Za mě nikdy víc


monika0181
17.06.2024 3 z 5

Tak tohle bylo trochu slabší.
Souhlas s havrmoni, teda hlavní hrdinka byla dílo. Původně jsem si říkala, že Audrey je neřízená střela, jenže s potupujícím příběhem to hraničilo s trapností puberťačky.
Neumím si představit, že by Waren jako guvernér mě tu správnou chemii s Audrey. Něco tak dětsky ztřeštěného v kombinaci s klidným, pragmatickým politikem mi prostě moc nepasovalo.
Jako jednohubka na odpoledne ušlo, ale dojem to nezanechá.
Nejvíc mě asi zaujaly popisy upcyklované mody. Jako záměr velmi zdařilé téma. Je to nové, neokoukané.

havrmoni
15.06.2024 2 z 5

(SPOILER) To bylo rychlé čtení. Romanci s nulovou přitažlivostí nebo jiskřením mezi hrdiny jsem ještě nečetla. Možná pohled Warena by tomu dodal na čtivosti. Myšlenky a monology a vůbec jednání hrdinky byli nad moje síly. Nemám nic proti ztřeštěným a nervózně ukecaným ženám, ale tohle byla fakt blbosti plácající puberťačka a ne sedmadvaceti letá ženská. Nejlepší byl Miller, který ač puberťák měl více rozumu než ona. Bohužel mě snad tentokrát nejvíc zajímala ta její práce a všechno to okolo místo hlavní dvojice. Velké zklamání a že já nemám v tomto žánru vysokou laťku.

anna7852
11.06.2024 2 z 5

Asi mi začala alergie na slovo "vintage"
Ach jo,myslím si ,že kniha by byla super,kdyby hlavní hrdinka nebyla až taková blbka :(
Za začátku jsem se i smála,ale pak už to bylo trapné. No nesedlo mi to

KlosKa
10.06.2024 2 z 5

Plytké, hlavní hrdinka měla být bláznivá, ale je místy až trapná. Bez emocí a hlavní zápletka vlastně nakonec žádná. Chjo. Zklamání. Vlastně dost zbytečná kniha.

gabriela7144
09.06.2024 5 z 5

Bláznivé, vtipné a sexy!

Autorovy knížky

Jana Aston
americká
2024  66%Budoucí paní Russoová