Byl jednou jeden medvěd

Byl jednou jeden medvěd
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539113/bmid_byl-jednou-jeden-medved.jpg 5 6 6

Jak se Kryštůfek Robin seznámil se svým milovaným medvědem? A jaké to bylo, než se Pú a jeho přátelé přestěhovali do Stokorcového lesa? O tom vypráví tato půvabná sbírka nových příběhů, napsaná ve stylu A. A. Milna. Zavede čtenáře do doby, kdy seděl Pú v hračkářství a čekal, až ho někdo Kryštůfku Robinovi koupí. Pak už ale mohla začít ta nejúžasnější dobrodružství při stavbě bunkrů, hledání pokladů, vymýšlení legračních písniček a mlsání medu.... celý text

Literatura světová Pohádky a bajky Příběhy
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Once There Was a Bear, 2021


více info...

Přidat komentář

Hanina61
18.08.2024 5 z 5

Malá knížka, která mě upoutala svojí krásnou obálkou na polici v dětském oddělení knihovny, a poněvadž od dětství miluju medvídka Pú, neodolala jsem. Jane Riordanová napsala milé krátké příběhy, provázené půvabnými ilustracemi Marka Burgesse, které se mi líbí stejně jako ty od pana Zápala v mém vydání českého překladu z roku 1963. Potěší duši každého, kdo má rád Kryštůfka Robina, Medvídka Pú, Prasátko, Ijáčka, Slona, Sovu a další kamarády... :-)

Knižní střípky
04.08.2024 4 z 5

4*

Byl to pro mě moc hezký návrat do oněch klasických příběhů, které jsem tak moc milovala. Jak autorka, tak i pan ilustrátor se tohoto úkolu zhostili se ctí.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižních střípků.