Bývalá manželka

Bývalá manželka
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435514/bmid_byvala-manzelka-2HU-435514.png 4 348 348

Čerstvě vdaná Nataša má perfektní dům, milujícího manžela a krásnou malou holčičku jménem Emily. Kdyby nebylo Jen, bývalé ženy jejího muže, která je nechce nechat na pokoji, její život by byl dokonalý. Když se jednoho dne Nataša vrátí domů, zjistí, že její manžel a Emily beze stopy zmizeli. Zoufale chce svoji dceru zpět a je ochotná pro to udělat cokoli, i kdyby to znamenalo přijmout pomoc právě od Jen. Může jí ale důvěřovat? A ví o svém manželovi skutečně všechno? Pro čtenáře Dívky ve vlaku a Zmizelé.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Ex-Wife, 2018

Kerberos
13.05.2021 3 z 5

Kniha se dobře četla, ale místy se mi to zdálo zmatené a překombinované. Celkově průměrné.

Renatecka
08.05.2021 3 z 5

Přečíst tuto knihu mi trvalo poměrně dlouho, ale konec dobrý. Doporučuji.

L.Helena
03.05.2021 5 z 5

Nedala se odložit, chci další knihy od této autorky!

klarinka9974
24.04.2021 5 z 5

Musím přiznat, že se mi to hodně líbilo. Byla jsem tím až překvapená, protože některé komentáře tvrdí opak. Ale já jsem si tu knihu užila. Děj je zajímavý, dobře se čte a v některých chvílích bylo těžké se od knihy odtrhnout. Jako matka bych takovou situaci nechtěla zažít a chápala jsem samotné utrpení Natashi. Bylo mi jasné, že to všechno nebude jen tak ale konec mě hodně překvapil až jsem z toho byla nadšená. Určitě mohu jen doporučit. Není to teda žádný extra mrazivý thriller, nedočkáte se ani žádné vraždy, ale je to skvělé promyšlené a má to i akční scény, které vás budou bavit. A konec... už jen stačí si domyslet po svém, jak by to mohlo celé pokračovat.

Pavlina50
29.03.2021 5 z 5

Takový standard. Příběh docela neoriginální, ničím nový a hlavně se zcela očekávaným rozuzlením, které neumí ničím překvapit a šokovat. I přesto ale dávám plný počet hvězdiček, protože v tomto případě oceňuju hlavně velice dobrou čtivost knihy, která mě svou napínavostí nedovolila ji odložit, ale naopak nutila neustále pokračovat ve čtení. Její čtivost u mě proto naprosto převážila obsah i přes její docela výrazné nedostatky.

Buchtičkajani
19.03.2021 4 z 5

Hezký čtivý, napínavý příběh, sice předvídatelny, ale přeci jen jsem ten konec nečekala.

Hakl54
01.03.2021 4 z 5

Začátek se mi moc líbil a byl napínavý. Pak se to postupně horšilo a ke konci to zavánělo červenou knihovnou. :)

tanecnica
07.02.2021 4 z 5

Super čtení. Knížka mě bavila od začátku do konce, dokonale jsem se vžila do pocitů hlavní hrdinky. Děj je promyšlený, objeví se zvraty které opravdu nečekáte, a to, co čekáte, se nestane. Za mě skvělá volba, doporučuji ke čtení.

Bauriska
05.02.2021 3 z 5

Myslím, že se autorka velice snažila o napsání poutavé a nepředvídatelné knihy, ale ve výsledku se mi příběh zdál až překombinovaný. A ,, šokující závěr" jsem odhadla ještě dřív, než na něj vůbec došlo. Alespoň, že mi čtení svižně ubíhalo.

Jájinka
17.01.2021 3 z 5

Začalo to slibně, ale pak se z knihy stál s bídou průměr. Některé zbytečné popisy jsem přeskakovala. Chování některých postav se mi zdálo překombinované. Aspoň že konec byl dobrý.

Market116
04.01.2021 3 z 5

Od této knížky jsem čekala asi trochu víc...
Začátek byl fajn a vypadalo to na skvělý thriller, ale pak to šlo z kopce...některé pasáže mi přišli zbytečné a nudně zdlouhavé.
Ale zase konec se mi líbil...sice dost velký happyend, ale Nick si to zasloužil...
Takže kniha je za mě takový průměr...

niki7763
02.01.2021 2 z 5

Musím souhlasit s komentářem níže. První polovina byla zajímavá. Někdy jsem ale přeskakovala zbytečné popisy okolí, nějakých vzpomínek, vrácení se v čase, kdy se dva poznali a podobné věci... Já na to prostě nejsem, ale děj jako takový odsýpal. Od druhé poloviny už to bylo vážně trochu zvláštní. Upřímně, aby závěr měl takto hladký průběh, aby hrdinka vše takhle snadno přešla, aby reagovala na vše zlé s tak klidnou myslí. Já Vám nevím... Pokud se jedná o ztrátu dítěte, přece není v lidské síle matky, aby se všeho vzdala jen tak bez boje?... Přišlo mi to velice nedomyšlené. Ona už i ta zápletka byla taková, jak bych to řekla... Předvídatelná. Z ničeho nic se vyklube to a ono... No škoda, mě kniha neoslovila

perpe2a
16.12.2020 2 z 5

Podprůměr, zklamání. Velké a naivní mezery v ději. Neeeeeee, tohle ne.

Magdyla.8
10.12.2020 3 z 5

Jeden z těch thrilleru co vás nutí číst dál a dál. Stupňuje se napětí, ale bohužel lehčí happyend tomu moc nepomohl. Je to čtivý příběh, ale na konci vám dojde, že se dvě hlavní hrdinky chovají nelogicky, skrývají se ani ony sami neví předčim a před kým. Trochu domyslet detaily a zanechalo by to ve mě více pocitů.

PetraCy
30.11.2020 4 z 5

Psychologický thriller, z kterého vás bude mrazit....píše se na zadní straně knihy a je to pravda...

ber
11.11.2020 5 z 5

Pěkný napínavý příběh. Myslíte si, že už víte,.... ale všechno je zase jinak.... a ten lehce otevřený konec má svoje kouzlo... Přesně takový styl mám ráda.

Renca.ch
07.11.2020 3 z 5

No z knížky jsem v rozpacích, do poloviny slušný thiller na způsob Zmizelé aj.,který nutil knihu neodkládat a číst stále dál a dál, bylo zajímave čist knihu z pohledu dvou různých osob a prolínání minulosti a přítomnosti..Ale jak zmiňují předchozí komentáře, od druhé poloviny knihy děj začal drhnout, postavy se začaly chovat divně a nelogicky, jako by byly úplně mimo..škoda,že víc prostoru nedostal Sam a taky naivita hlavních hrdinek byla přes míru..konec zklamal, byl odfláknutý..i tak ale doporučuji knihu přečíst,taková fajn oddychovka..

Pine
07.11.2020 4 z 5

Takové vděčné (i věčné) téma a vždy záleží, jak se s ním autor popere. Jess Ryder to zvládla celkem obstojně. Dobře vykreslila postavy, dávkovala napětí, někomu možná zamotala hlavu, mě nutila číst dál. Ke konci to chtělo větší grády.

michalka S.
04.11.2020 5 z 5

Super knizka se mi moc libila

mirunda
28.10.2020 5 z 5

Tak tohle byla celkem jízda, i když jsem tak nějak tušila, jak to dopadne a moje domněnka se mi potvrdila. Knihu jsem nemohla odložit, dokud jsem jí nedočetla.

2020  81%Bývalá manželka
2022  82%Odložené dítě