Odložené dítě přehled
Jess Ryder
Je den Erininých čtyřicátých narozenin. Růžové a stříbrné balonky se vznášejí její zahradou, talíře s jídlem jsou prázdné a odpadkový koš přetéká vypitými lahvemi od vína. Mezi členy rodiny a přáteli si Erin připadá jako nejšťastnější žena na světě. Jenže to ještě netuší, co na ni osud chystá. Na rohožce u jejího domu přistane malá červená obálka, která všechno změní. Vzkaz, jenž je mrazivou připomínkou temné minulosti...... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2022 , Ikar (ČR)Originální název:
The Girl You Gave Away, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odložené dítě. Přihlašte se a napište ho.
Mladický vzdor, alkohol, drogy... Ale vysvětlujte to čtrnáctileté puberťačce. Zbytek jsou už jen tragické důsledky.
A nejen teenagerka je vina. Rodiče Erin nesou svůj nemalý podíl, pokud pro ně pozdní dcera byla "chyba", které nebyli schopni dát zaslouženou lásku.
Tento thriller můžu jen doporučit. Od začátku jsem přibližně tušila, jakým směrem se asi bude příběh ubírat, ale to mi nezkazilo zážitek z čtení, bylo to opravdu podařené.
Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)
16.10.2022
Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)
09.10.2022
Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)
04.09.2022
Kniha Odložené dítě v seznamech
Dobrá oddechovka, bavilo mě to, pár nečekaných zvratů také proběhlo. Místy mi připadalo, že autorka už trochu moc tlačí na pilu a nevěřila jsem, že by se to takhle mohlo odehrát i ve skutečnosti.