Bývalá manželka

Bývalá manželka
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469655/bmid_byvala-manzelka-wBC-469655.png 4 348 348

Čerstvě vdaná Nataša má perfektní dům, milujícího manžela a krásnou malou holčičku jménem Emily. Kdyby nebylo Jen, bývalé ženy jejího muže, která je nechce nechat na pokoji, její život by byl dokonalý. Když se jednoho dne Nataša vrátí domů, zjistí, že její manžel a Emily beze stopy zmizeli. Zoufale chce svoji dceru zpět a je ochotná pro to udělat cokoli, i kdyby to znamenalo přijmout pomoc právě od Jen. Může jí ale důvěřovat? A ví o svém manželovi skutečně všechno? Pro čtenáře Dívky ve vlaku a Zmizelé.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

The Ex-Wife, 2018

kiraa
10.08.2020 2 z 5

Další z knížek, kdy obálka je stokrát líbivější jak obsah. A to těch prvních pár stran se jevilo poměrně slušně. Z gurmánskýho hlediska bych tenhle počin zhodnotila jako odvar z nevoňavých ponožek. Tři hlavní zúčastnění se chovali dost nelogicky, ženský jako těla bez mozku včetně tý, která posloužila pouze jako schránka na potomka. Odpustila bych bezbřehou blbost i naivitu, která byla dotyčným připsána, jen tu nezáživnou zápletku bez jakýkoli čtenářský přitažlivosti ne. Závěr byl jasnej už tak od půlky, doteď nevím, jaký opodstatnění měl ten jouda Sam, ale prokousala jsem se. Dávám si palec hore za výdrž, páč takovou ftákovinu dotáhnout do konce, je kumšt jako prase.

Martina410
09.08.2020 4 z 5

Techto podobnych romanu je ted na trhu spousta, par jsem jich precetla, ale tento me opravdu bavil. Cely pribeh jsem hltala a nemohla se dockat konce. Jako prazdninova oddechovka moc dobry.

Jana-Marie
07.08.2020 5 z 5

Opravdu super knížka - moc jsem si ji užila, přečteno jedním dechem. Nepříjde mi jako tuctový thriller, kterých je na trhu mnoho - tuhle si budu určitě pamatovat; určitě doporučuji a těším se na další autorčiny knihy.

Tereziee
06.08.2020 3 z 5

Bývalá manželka je skvěle napsaný thriller, který je plný napětí. Děj má rychlý spád a stránky rychle běží. Bohužel se nedostavil žádný wow efekt, který je u thrillerů klíčový. Za mě průměr.

morella
05.08.2020 5 z 5

Rychlé čtení. Zajímavý příběh.

Zdenas5
04.08.2020 3 z 5

Opět v poslední době velmi populární téma, čte se dobře, ale ničím nepřekvapí. Též si myslím, že na pokračování to už není.

markéta783
03.08.2020 4 z 5

Dobré počtení.

xena2711
01.08.2020 5 z 5

Pěkný psychothriller od začátku do konce. Čtivý, svižně psaný. Na konci vše vysvětleno. Že by pokračování....

Knižní střípky
31.07.2020 3 z 5

Další ze vztahových thrillerů, kterých je na trhu mraky. Byl sice čtivě napsaný, napínavý, bez hluchých míst, ale žádný wow efekt se nedostavil. Čímž nechci říci, že by byl špatný, jen prostě ničím nevybočoval z řady.

nikklinka
30.07.2020 5 z 5

Tahle knížka mě chytla od první stránky. Napínavá, svižně napsaná, téměř do poslední chvíle jsem netušila, kdo je "dobrý" a kdo "zlý". Jsem zvědavá na další knihy autorky.

Pípasek
30.07.2020 5 z 5

Vše již bylo napsáno, prima čtení.

Hvězdinka
29.07.2020 4 z 5

Prázdninová jednohubka, čtivá, napínavá, příjemná. Konec možná připraven na pokračování, ale vše bylo vysvětleno a konec jasný. Doporučuji.

Ivuska.09
23.07.2020 4 z 5

Rozhodně to nebylo špatné. Opravdu jsem tápala v tom, kdo je kdo. Komu věřit mohu, komu vůbec. Přečetla jsem jedním dechem. A nakonec jsem spokojená i se samotným závěrem, i když zde opravdu zůstal prostor i pro pokračování. Tak uvidíme.

mysterygirl
23.07.2020 5 z 5

To byla jizda plna zvratu.
Perfektni psychothriller.
Ale opravdu by to chtelo pokračování

Ajuszka
19.07.2020 5 z 5

Ale jo, 5 * tomu dám, ikdyz jsem četla lepší knihy. Rozhodně to není nic, z čeho bych si sedla na zadek, ale příběhově to nebylo špatné, jsem ráda, že nakonec to nebylo takové jak bylo v knize zmíněno. A úplný závěr mi přišel takový otevřený, ale na další knihu to nejspíš není :D

Kočička911
18.07.2020 4 z 5

Svižné lehké čtení, kdy si obcas člověk není jistý kdo je ten špatnej.
Za mě dobrý.