Vešla do moře

Vešla do moře
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355866/bmid_vesla-do-more-P6i-355866.jpg 4 74 74

Cal McGill série

Je to už dvacet šest let, co Megan Batesová v odlehlé vsi u skotského pobřeží vešla do moře a nadobro zmizela. Její tělo se nikdy nenašlo, ale její dcera Violet stále doufá. Požádá o pomoc Cala McGilla, který umí v moři najít téměř cokoli. Avšak jeho přítomnost v uzavřené komunitě, rozdělené dávnými vášněmi a záští, vyvolává neklid. Zdá se, že hodně lidí nestojí o to, aby dávná tajemství vyplula na povrch.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Plus

The Woman Who Walked into the Sea, 2013

Klarinecka
27.02.2018 3 z 5

Celkově vzato to nebylo až tak špatné, ale celé to bylo takové táhlé, místy až zbytečně natahované, zatímco konec byl oproti zbytku knížky docela svižný a dost stručný. Několikrát jsem v průběhu knížky musela přestat číst, protože mě to místy nudilo. Čekala jsem trochu víc.

atevi4
03.02.2018 5 z 5

První knížku autora jsem (zatím) nečetla a touhle jsem naprosto nadšená.

iška
28.01.2018 4 z 5

Není to zcela typická detektivka, ale myslím, že čtenáře detektivek nezklame. Těšila jsem se, že se zde objeví i komisařem z první knihy (ta mne dokázala rozesmát), ale ne všichni mohou být všude. Samotná kniha mě rozhodně nezklamala.

Ulala
23.12.2017 4 z 5

Nevím zda se knihu dá nazvat klasickou detektivkou. Je to příběh dívky, jejíž osud se prolnul s osudem oceanografa Cala McGilla, kterého dívka požádá o pomoc při vyřešení záhady smrti její matky. Detektivní zápletka se odvíjí zejména na konci příběhu. Styl, jakým je kniha napsaná, je mi velmi sympatický a proto se bud těšit na pokračování.

DariDerek
18.12.2017 5 z 5

Autor u prvního dílu nasadil laťku vysoko a teď ji opět posunul o něco výše. :-) Více v recenzi v záložkách :)

Mark Douglas-Home
britská, 1951