Čas všechno zahojí
Ruth Rendell
K úspěšné spisovatelce Benet přijíždí na návštěvu její matka, s níž se řadu let neviděla. Benet netuší, že se tím odstartuje celý řetěz událostí a dramatických zvratů a spojí se osudy lidí, jejichž životní cesty by se jinak vůbec neprotkly.
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1999 ,Originální název:
The tree of Hands, 1994
Za mne jedna z nejlepších knížek této autorky. Výborný námět, bavilo mě to od začátku až do konce. Doporučuju!
Mně se to líbilo, i když nejvíc mě zajímal jen příběh Benet.
Trošku mi vadila neustále omílaná věta NESMÍM NENÁVIDĚT SVOU MATKU, byť je jasné, proč se tam pořád objevuje ...ale už je to moc.
Ale jinak je to dobrý.
Detektivky nejsou mé oblíbené téma, ale někdy náhodou přečtu knihu a pak zjistím, že to byla detektivka a tohle byl přesně ten případ - docela dobré.
Knihy R. Rendellové mě baví, je to taková detektivní klasika. I když nic výjimečného, spíše takové čtení odpočinkové.
Nevím proč, ale nějak se mi knihy od aurorky Ruth Rendellové nelíbí, docela mě to mrzí i překvapuje, ale tíhnu prostě víc z této klasiky k A. Christie, přitom mám od Rendellové koupené asi tři knihy, a prostě mě to nechytá, zdlouhavé, nenapínavé, pro mě překvapující.
Anglie vraždy anglická literatura psychologické romány psychologické thrillery únosy dětí matky a dcery duševní poruchy, duševní nemoci podvody
2000 | Pod svícnem bývá tma |
1987 | Třikrát v blízkosti vraha |
2011 | Mrazivé mlčení |
2003 | Pán vřesoviště |
2006 | Osudný zvrat |
Tato kniha se opravdu povedla doporučuji