Cesta k uzdravení - o daru léčení

Cesta k uzdravení - o daru léčení
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215424/mid_cesta-k-uzdraveni-o-daru-leceni-215424.jpg 3 4 4

Nemoc a uzdravení mají svá pevná pravidla, která nejsou všeobecně známá. Autor popisuje z hlediska své dvacetileté léčitelské praxe zdraví a nemoc jako zákonité důsledky našeho pojetí života. Velkou pozornost věnuje autor průběhu léčení pomocí vkládání rukou.

Booka
01.03.2024 2 z 5

Palouckovy radky v sobe obsahuji nabozensky dogmatismus a aroganci, oboji paradoxne v obecnem smyslu kritizuje. Clovek dle nej neni dost dobry, je to hrisnik, ktery se musi napravit a zit podle Palouckovo Stvoritele, jinak onemocni a bude zebrat u Paloucka, aby ho vylecil. Zaroven se Paloucek jako lecitel demagogickym vysvetlenim zrika odpovednosti. Oboji je zcestne. 1.Clovek byl stvoren jako kazde jine stvoreni na tomto svete a je takto dost dobry! Jako briza, komar nebo cap. 2. Paloucku, kdyz si nechavas platit za lecitelskou praci, jsi povinen za ni taky nest odpovednost! Stejne jako pravnik a dalsi zamestnani, ktere si beres do huby. Paloucek je tim, co sam kritizuje. I
Demagog a dogmatik. Radobykazatel. I proto nebo protoze nevesel ve znamost.

femar
24.09.2017 1 z 5

Nechala jsem se nachytat a zakoupila jsem si tuto knihu. V anotaci je čtenáři slíbeno: "Velkou pozornost věnuje autor průběhu léčení pomocí vkládání rukou." Tomuto se kniha věnuje jen polovinou věty na straně 109. Zbytek knihy je omílání stále téhož, jen názvy kapitol se liší.