Cesty ke čtenářství (Vyprávějte si s námi)

Cesty ke čtenářství (Vyprávějte si s námi)
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/285999/bmid_cesty-ke-ctenarstvi-vypravejte-si-s-2XL-285999.jpg 3 3 3

Publikace je určena těm, koho zneklidňují tzv. nečtenáři a otázky čtenářské gramotnosti. Důležité podněty pro práci s dětmi tedy přinese studentům středních pedagogických škol a oboru Učitelství pro mateřské školy na pedagogických fakultách, učitelům mateřských i základních škol a rodičům. Zkušená literární teoretička a publicistka předává svoje cenné zkušenosti a doporučení pro podnícení zájmu dětí o čtení a k prohloubení jejich čtenářských dovedností. (originální resumé z knihy)... celý text

Přidat komentář

Knihomolová
17.07.2019 2 z 5

Zajímavé téma, ale totálně zpackaná forma. Text postrádal hlavu a patu, zato přímo přetékal lamentováním... Mnohdy jsem dočetla kapitolu a napadlo mne, ,,O čem že to mělo být? A k čemu došli?'' Nakonec přečteno na přeskáčku. Zklamání.

scarabea
05.08.2017

Kniha mě velice zklamala. Autorka neustále opakuje to samé dokola, píše páté přes deváté, skáče z tématu na téma a k tomu je to hrozná nuda o ničem. Neustále pokládá řečnické otázky, na které v podstatě neodpovídá, a když už, tak naprosto obecnými a známými informacemi. Působí to na mě, jako kdyby si učitelka po letech praxe sedla k počítači a sepsala, co ji zrovna napadá.


Nielada
20.02.2017 3 z 5

Tématika čtenářství mě přirozeně zajímá, ale mám dojem, že v této publikaci je podána dosti nezáživně. Autorka k problému přistupuje velmi vědecky. Možná až moc. Nevím, jestli je to mou nechápavostí či zbytečnou rozvleklostí stylu, jakým je napsána, ale nedokázala jsem ji dočíst. Jistě se v ní dá najít ispirace, hlavně pro učitelky mateřských škola a rodiče malých dětí. Ještě jsem nedokoukala celé CD, které je v knize přiloženo - tak třeba mě to příjemně překvapí. Pro ty, kteří se o čtenářství zajímají, doporučuji, ale asi bez ní přežijete.

Štítky knihy

čtenářství

Autorovy další knížky

Květuše Lepilová
česká, 1933
2014  60%Cesty ke čtenářství (Vyprávějte si s námi)
1984  0%Ruský jazyk pro 1. ročník gymnázií
2008  0%Přesvědčivá komunikace manažera
2007  0%Rusky na cesty