Ukryté srdce
Melanie Harlow
Cherry Tree Harbor série
< 2. díl
Chcela som si iba na dva týždne oddýchnuť od svojho alter ega, hudobnej country senzácie Pixie Hart, a stráviť štrnásť dní pokoja, samoty a súkromia v koži svojho starého ja – Kelly Jo Sullivanovej. Pre dotieravých paparazzov mi však moja rodina nechce dovoliť, aby som v malej chatke na okraji lesa zostala úplne sama, a tak som nútená počas svojej dovolenky zdieľať tento obmedzený priestor s vysokým, tmavovlasým a bradatým bodyguardom. A viete čo? Mám tu iba jednu posteľ. No čo už, vyspí sa na gauči. Xander Buckley je bývalým vojakom elitnej jednotky Navy SEAL a navyše je sakramentsky sexi. Ale aj priveľmi panovačný a ochranársky. Jednoducho hotový alfa samec! Nemôžem ani len zverejniť fotografiu na sociálnej sieti bez toho, aby ma neupozornil, aké je to nebezpečné. Celý čas ho mám v pätách, dokonca aj keď si len ráno idem zabehať do lesa. Veľmi jasne mi dáva najavo, že musím dodržiavať jeho bezpečnostné opatrenia. Takže ak si chcem dovolenku aspoň trochu užiť, budem musieť pristúpiť n jeho pravidlá. Napokon si však začnem užívať aj jeho bozky. Ani neviem, ako sa to všetko zbehlo. V jednej chvíli sme si šli po krku a v ďalšej to už medzi nami iskrilo tak, že sme tomu nedokázali odolať. Na počudovanie sme si začali perfektne rozumieť. On chápe moju potrebu cítiť sa slobodná a ja zas jeho túžbu mať všetko pod kontrolou. Ani som nezaváhala a zverila mu do rúk svoj život. No svoje srdce mu predsa dať nemôžem, alebo áno?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Zelený KocúrOriginální název:
Hideaway Heart, 2023
Bodyguard/ bývalý vojak
Nútená blízkosť
Malé mesto
~~~~~~
Je tu potrebné ešte niečo povedať?
Mám v hlave toľko emocii že mi snáď vybuchne spamom(nebojte sa ) alebo mám proste len slabosť na bodyguardov hlavne keď im poviete že ich nepotrebujete a s nimi to ani nehne
Tie ich prestrelky, kde chce byt ona dva týždne sama, presviedča, nechce ho tam a jeho neoblomná tvrdohlavosť ….
Veľký tvrdohlavý medved VS mala country speváčka nemá jednoducho šancu… a tým nemyslím len toto
Chémia neskutočná veď kto by nechcel mat za zadkom potetovaneho medveďa, ale nemyslite si že Kelly je úplne neviniatko rozhodne dá zabrať Rowanovi a počkajte si na spicy sceny.. uaaa
Toto:Znova sa stretavame s Austinom a Veronikou, spoznáme aj ďalších súrodencov a v tejto časti autorka prezradí ktorý z bratov bude dalsi na rade a teda ten to nebude mat vôbec ľahké
Milujem tieto série… malé mesta kde su knihy tak krásne prepojené.. že sa nelúčite s postavami a zároveň to viete čitat aj samostatne
Oproti prvnímu dílu jsem se někdy nudila. Přišlo mi to místy zdlouhavé,pořád dokolečka. Ale i tak jsem se bavila a další díl si určitě přečtu.
Mám taký pocit, že toto bude ďalšia vydarená séria. Mestečko Cherry Tree Harbor som si zamilovala, teraz máme na scéne ďalšieho z bratov, a to Xandera. Xander ma zaujal už v prvej časti, už vtedy som pevne verila, že bude mať skvelý príbeh lásky. Jeho príbeh som si veľmi užila.
Spojenie country speváčky a bodygarda bolo vydarené, takéto spojenia ja teda môžem a hlavne Xandera ako bodyguarda by chcela nejedná žena, toto bol proste doslova starostlivý chlap. Na začiatku som sa obávala, čo bude Kelly zač. Ale tu je krásne zobrazené, aké celebrity môžu byť v skutočnosti, pretože ona síce bola známa country speváčka, ale správala sa vždy vľúdne a priateľsky.
Ich prvé stretnutie bolo vtipné, trefné proste jedna báseň. Na začiatku sa mi páčili tie ich doťahovačky, ale ani jeden si nenechal skákať po hlave. Bola som milo prekvapená z intímnych scén, pretože toto bolo fakt plné vášne. Samozrejm aj lásky, čo vám poviem na každej strane z nich cítiť kvantum chémie.
Mne sa celková zápletka príbehu páčila, niečo také som aj tušila, čo pre mňa ani nebol problém. Skôr som bola zvedavá, ako na rôzne fakty a informácie zareaguje Xander a Kelly. … Ale ten epilóg .Milujem to.
Za mňa veľké odporúčanie, ak ste nečítali, tak hor sa do čítania.
2023 | Neodolatelná |
2024 | Nezkrotná |
2024 | Láska na úteku |
2024 | Nenasytná |
2024 | Ukryté srdce |
Čtení ve slovenštině už pro mě není žádný problém a jsem velmi ráda, že @zeleny_kocur_sk vydává jednu pecku za druhou. Melanie Harlow je pro mě taková sázka na jistotu. První díl Láska na úteku byl skvělý, ale tenhle druhý díl se mi líbil daleko víc. Možná je to tématem – kdy jedna postel – no to je většinou záruka na super čtení. A když je na scéně tenhle sexy potetovaný bodyguard – Xandley Buckley – no tak to je záruka na super SEXY čtení. Protože spicy to taky bylo dost.
V téhle knize Xander slíbil svému kamarádovi z NAVY SEAL, že se mu postará o sestřičku, country zpěvačku Pixie Hart. Přijíždí za ní tedy do malé chaloupky, kterou si pronajala, aby utekla ze světa plného reflektorů. Ona ale žádného bodyguarda nechce. Xander se však nedá. Velmi rychle ji přesvědčení, že je nutné dodržovat určitá opatření a z nenávisti, kterou k sobě v počátku chovají rychle vzniká přátelství, no a když se do toho zapojí jedna postel – no je nám to všem jasné.
Jiskřičky létají, no a pak oblečení léta vzduchem. skvělé čtení
Autorčiny knihy určitě doporučuji, je to čtení pro ty, kdo si chteji zkrátit večery vtipnou, sexy knihou. A kdo by se bál slovenštiny, tak u REDu vychází jedna série autorky v češtině, ale opravdu není důvod k obavám.