Chlap snů

Chlap snů
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477661/bmid_chlap-snu-hKk-477661.jpeg 4 744 744

SEXY ROMANTICKÁ KOMEDIE | Je to Chlap snů. S velkým Ch. Však víte, koho myslím – hrdinu snad každé romantické knížky. Šíleně bohatý a vlivný chlap, který má vlastní společnost a navíc je zatraceně sexy. Žije v luxusním střešním apartmá. V posteli je zvíře. A má obrovský… gauč. Taky je to trochu cvok, ale na druhou stranu skrývá jedno velké tajemství, po jehož odhalení vám bude jeho chování dávat dokonalý smysl – nakonec zjistíte, že i když jste ho ze začátku jen stěží mohly vystát, teď se vám z něj podlamují kolena. Přesně takového mám na mysli. A přesně takového jsem našla.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

That Guy, 2018

Ana72154
24.07.2022 1 z 5

Jedná velká blbost. Ta konverzace mezi Jakem a Penelope (která mi přišla že vůbec nemá mozek) a milostné scény nechávám bez komentáře. Třešničku tomu dala (evidentně se autorka snažila zapůsobit) "vystupováním" zpěváka Eda Sheerana (asi se snažila o scénu z filmu Dítě Bridgit Jonesové, kde se objevil), to už jsem se musela smát.

zuzka5372
05.07.2022 5 z 5

Pri čtení prvních stran jsem myslela že knihu podložím. Hlavní hrdinka Penelope mě šíleně vytáčela svojí povahou a chováním. Nevím kdy přišel ten zlom, ale nakonec jsem ji měla ráda. Byla správně cáklá. Příběh byl taková nereálná pohádka. Kniha se mi nakonec líbila. Jako odpočinkové čtení ideální. Bavilo mě to. Příběh byl sice předvídatelný, ale moc mě to bavilo. Hodně jsem se nasmála. Doufám že bude kniha ještě o Emily a Camovi.

rosewilliams
29.06.2022

U většiny knížek tohoto žánru přečtu knížku za jeden den. Tuhle knížku jsem přelouskala za týden a několikrát uvažovala, že ji prostě nedočtu. Příběh byl nerealistický, ale to by mi zas tak nevadilo, spíš mi vadila hlavní hrdinka ve všem, co dělala, a hlavní hrdina ve mně vůbec nevzbuzoval dojem sexy byznysmena, nýbrž arogantního zvrhlíka, co se k ní chová jako k odpadkům. Ke knížce už se nevrátím.

adela2230
31.05.2022 4 z 5

Kniha se čte dobře, příběh plyne a dokáže občas i strhnout. Ale Penelope je občas dost protivná. Chápu, že je spisovatelka a svůj příběh prožívá jinak, ale tohle bylo moc. Její až moc velké přemýšlení a porovnávání bylo až moc velkým rušivým efektem, který snižuje celkový dojem.

MAU256
26.05.2022 4 z 5

Nevím, něco mi na této knize vadilo. Možná to byla právě Penelope pro to, jak se chovala. Kniha jako taková nebyla špatná, četla hezky, ale není to TA kniha, kterou bych si ještě jednou chtěla přečíst.

KnihypodleTerky
16.05.2022 4 z 5

Hlavní hrdinka Penelope je spisovatelka z malého městečka, která hledá inspiraci pro erotický román o bohatém a sexy chlapovi snů. Na začátku knihy přijede do Chicaga, aby pomstila kamarádku. Osud zařídí, že se omylem dostane do drahého apartmánu pohledného Jakea, jejího Chlapa snů. Podaří se jí přesvědčit Jakea, že ona je jeho Dívka snů?

Tak tohle bylo něco! Už od první kapitoly jsem věděla, že to bude příběh přesně pro mě Sice mě na na začátku Penelope dost rozčilovala, ale pak jsem si zvykla. Příběh jako takový byl velice jednoduchý, ale hlavním cílem autorky bylo bezpochyby pobavit a to se jí rozhodně povedlo. Takže pokud se chcete pobavit a "vypnout", tak mohu tuto knihu jen a jen doporučit

—————————————————
4⭐️/5⭐️
—————————————————

Janiss_89
15.05.2022 4 z 5

Tak toto mě teda chytlo dost. Je fakt, že mi ze začátku hodně Penelopiny myšlenky pily krev. Ty knižni popisky atd. byly nadbytečné. Ale pak jsem si na ní zvykla a i se těm jejim situacím zasmála. Jo ale Jake to je jiná. Hned jsem si ho oblíbila. Prostě a jednoduše je to Chlap snů

tanecnica
09.05.2022 1 z 5

Tak tohle byla fakt blbost. Knížku jsem nějak přeletěla, ale moc mě nebavila. Plno klišé schovaných za údajné sbírání materiálu pro knihu, šílený slovník, popis erotických scén byl spíš vtipný (a někdy i divný a místy nechutný), než vzrušující... Žádné pozadí, úvod, závěr, životy hrdinů, nic... Ne, tohle se fakt nepovedlo. Myslím, že autorka by měla nechat psaní těm ženským, kterým to jde, a sama zůstat u čtení... Do případného druhého dílu nepůjdu jistě....

martina7620
08.05.2022 2 z 5

Pffff no to jsem si zase dala. Jako oddechovka to ušlo, ale některé ty sexuální scény jsem přeskakovala, protože mi 1. Přišly nereálný 2. Jich tam snad bylo víc než normálních dialogu.
Jako námět knihy mě zaujal, chvilku to bylo i vtipné, ale pak to přestalo být vtipné a bylo to až nudné....
Spoiler:
Tu nejlepší kámošku bych asi zabila. Abych jela do jiného státu podpálit ho*no kvůli nejlepší kamarádce a ona se tak ke mně chovala no díky teda...
Nejvíc se mi líbil asi děda.
No přelouskala jsem to, ale už se mi to nechtělo ani dočíst.

pogmanka
07.05.2022 3 z 5

Mám takové humorné knížky ráda a na začátku jsem se fakt bavila, ač to bylo leckdy přehnané, ale je pravda, co se hrdinové sblížili, nějak už to na mě nemělo ten efekt co předtím a dočetla jsem, jen abych měla ten vytoužený konec. Takže oddechovka to není špatná, ale nějak to na mě jako celek nezapůsobilo.

simona5372
29.04.2022 2 z 5

Číst se to sice dalo ale hlavní hrdinka příběhu musela na něčem jet. A spisovatelka asi opravdu zbožňuje Pretty Women.

Saryinka
26.04.2022 2 z 5

Možný spoiler!

Bože...
To byla ale ptákovina.
Vůbec mě to nebavilo. Ani jeden z nich mě nebavil. Příběh plochý jak přistávací dráha... Já mám snad i pocit, že tam nebyla ani zápletka. Navíc nechápu Penelope. Tak ona jede do chicaga pomstít svoji nejlepší kamarádku a pak ji posílá fotky luxusu, ve kterém se ocitla a ještě se diví, že ji vlastně fakuje. Penelope je podle mě spíš sebestředná mrcha.
Na další knihu se netěším, pokud bude... ale vzhledem k mé nepoučitelnosti si ji stejně přečtu.

kachnat
07.04.2022 4 z 5

Odpočinková kniha, bleskově přečteno. Pen je tedy opravdu občas vtipná, ale nějak sem nepochopila, jestli někdy pracovala, něčemu se věnovala.... Příběh růžové knihovny :-) s velkou dávkou sexu, pardon.. Dokonalého sexu :-) Naprosto nereálný příběh :-)

kujuduss
04.04.2022 2 z 5

Na jednu stranu to bylo zábavné a nedělalo mi problémy se začíst (preskakovala jsem teda erotické scény, čímž se knížka zkrátila na polovinu :D). Jinak se jednalo o neoriginální příběh, Penelope je bez ambicí, koníčků, jakýchkoliv zálib. Prostě jen chodící tělo, které občas z pusy vypustí vtipnou hlášku. Porad se tam předhazuje, jak je jiná. To teda opravdu nevím v čem. Je to flákač, který jen skuci a a proplouvá životem.
No za mě to není ani na ty 3*.

monishek
02.04.2022 5 z 5

Tak tohle bylo opravdu zábavné čtení. I když tyhle romány pro zeny moc nečtu, tak ve volné chvíli jsem si ji zdarma stáhla, jako eknihu (Dobrovský mel nějakou akci). A musím rict, ze jsem si to opravdu užila. Pribeh byl ctivy, vtipný a nechyběl ani sex a happyend k tomu, co vic bych mohla chtit… Ano, neni to realne, ale o tom to snad je, ne? ;) Trochu se zasnit a mit chlapa snu ..

krevetka79
12.03.2022 5 z 5

Vtipná oddechovka se spoustou sexu.
Ideální na odreagování.

Maky1505
10.03.2022 4 z 5

Bláznivá, romantická, erotická a nereálná knížka,drzá Penelope jde za svým cílem.

sebemi
07.03.2022 4 z 5

Super humorná oddechovka, fakt jsem se nasmála. Hlavní hrdinka měla štěstí na takového uvědomělého chlapa, který chápal její šílené myšlenkové pochody a narážky, tady s našima chlapama by teda neuspěla :D Naprosto nereálné, ale čtivé.

Micandy
06.03.2022 3 z 5

Knihu jsem četla jako E-knihu, jinak bych se k ní nedostala. Byla čtivá to ano , ale ten děj byl děs, některé věci nereálné, prostě takhle jednoduše nemůže všechno fungovat. Nenáročná kniha, pokud chcete vypnout, myslím že za rok si nevzpomenu o čem to bylo.
Dávám 3 hvězdy hlavně protože se to četlo samo a občas jsem se i zasmála.

gnocchi
21.02.2022 2 z 5

Tak po dlouhé době píši komentář. Tentokrát dám dvě hvězdičky., ale ani sama nevím proč tolik. Začátek byl dobrý, byla zápletka, ale dál nic víc. Penelopa je sebestředný ufňukanec, který se buď lituje, nebo si stěžuje, a nezachrání to ani občasná vtipná hláška. Za celou dobu čtení, jsem nepochopila , čím všechny kolem okouzluje. Měla jsem opravdu problém knihu dočíst až do konce.