Láska zrozená ve lži

Láska zrozená ve lži
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536036/bmid_laska-zrozena-ve-lzi-66154a7e496cd.jpg 4 261 261

Chlapci z Jackson Harbor série

1. díl >

Do chlapců z Jackson Harbor se prostě zamilujete! Lexi Ryanová, autorka bestsellerů dle New York Times, přichází s novým sexy románem o nevěstě na útěku, svobodném otci, který se zapřísahal, že už nebude nikdy milovat, a o rodinných tajemstvích, která mohou narušit i ta nejhlubší pouta. Na svůj svatební den nikdy nezapomenete. A rozhodně nezapomenete na okamžik, kdy vám vaše sestra-dvojče pozvrací kytici a přizná, že je těhotná s vaším snoubencem. Chtěla jsem utéct a schovávat se, dokud se mi nezahojí srdce. Ocitla jsem se v cizím městě a poznala tajemného cizince, jehož talentovaná ústa a ruce mi téměř daly zapomenout, že jsem právě měla zažívat svou svatební noc. Bojím se vrátit domů a čelit svému rozvrácenému životu, a tak předstírám, že jsem moje sestra, abych mohla vzít její práci v Jackson Harbor a starat se o šestiletou holčičku. Představte si mé překvapení, když zjistím, že můj nový šéf je ten můj záhadný cizinec – doktor Ethan Jackson. Nikdy jsem nechtěla, aby Ethan moje tajemství odhalil. Nikdy jsem nechtěla, aby na nich záleželo. Ale čím déle s ním a jeho milou dcerkou pracuju, tím víc se propadám a tím je mi jasnější, že nejsem jediná, kdo v sobě nosí něco, co by nás mohlo rozdělit. Připravte se na to, že se do chlapců z Jackson Harbor v nové sexy romantické sérii Lexi Ryanové naprosto zamilujete. Všechny tyto knihy lze číst samostatně, ale série je série!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Wrong Kind of Love, 2018

Lofda
28.07.2024 5 z 5

Tak trochu mi to celé připomnělo Návrat na vinici, možná stylem vyprávění? Možná tím, jak celá tahle velká Jacksonovic rodina funguje.. Já už se taaak těším na další díly ;-)
Celý příběh byl moc fajn a i když se řešilo i pár závažnějších témat, jako celek řadím mezi prima oddychovky. Malá Lilly byla bezva bonusem, tyhle malé treperendy dodávají obvykle čtení potřebnou dávku osvěžení.. Akorát zcela upřímně nechápu ono pouto dvojčat, díky kterému Nic dokázala donekonečna odpouštět..?? Myslím, že všechno má své hranice..

Jita160
25.07.2024 5 z 5

Vše co začne lží nemůže dopadnout dobře, ale tady mluvíme přece o lásce a ta překoná vše.
Ethan, který hledá chůvu pro svoji dceru je velmi zatrpklý kvůli smrti svojí ženy přes, kterou se nemůže přenést.
Nicole utíká od oltáře naprosto zničená a zhrzená. Bortí mosty a zastupuje svoji sestru dvojče jako chůva v cizím městě.
Vztah,který se mezi Ethanem a Nicole rozjíždí je založen až na mnoha lžích...skrývají až moc kostlivců ve skříni.
Oba si procházejí citovým očiscem... hlavně musí odpustit a to nejen sami sobě aby mohli být spolu.
Pěkně jiskřivé počteníčko ,které vás navnadí na další díl.

lena.o.knihach
22.07.2024 3 z 5

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Nicole zažije svatební den, o jakém se jí ani ve snu nezdálo. Zjistí, že ji snoubenec podvádí s její sestrou a navíc spolu čekají dítě.

Hlavní hrdinka se tak ocitá opilá v baru, kde narazí na atraktivního chlapa. Netuší, že je to její budoucí zaměstnavatel.

Občas lituji toho, že anotace nečtu, protože tady bych si hodně dobře rozmyslela, jestli do toho chci jít. Předvídatelný děj, ani klišé mi nevadí, ale mě v tomto případě neoslovily ani postavy.

Od autorky u nás vyšla fantasy duologie a ta se mi moc líbila, takže proto jsem se tak bezhlavě vrhla na tuto romantickou sérii. Teď si ale rozmyslím, jestli v ní budu pokračovat.

KatieKuli
19.07.2024 5 z 5

Nicole před oltářem zjistí, že její snoubenec čeká dítě s její sestrou, dvojčetem. V šoku ze svatby uteče a vyrazí na letiště, aby byla, co nejdál. Tam zjistí, že má sestřinu kabelku a ta už má kvůli nové práci koupenou letenku do Jackson Harbor. Proč ne? Na místě zapadne do baru a seznámí se přitažlivým cizincem, se kterým touží strávit noc a zapomenout na nejhorší den. Další den, ale netuší, co bude dělat. Domů se vrátit nechce, sestra odjela na její líbánky a ona se rozhodne alespoň dorazit na schůzku, kterou má sestra v mobilu. Práci chůvy na 3 měsíce přijme a jede se představit novému zaměstnavateli, kterým není nikdo jiný než tajemný cizinec, otec šestileté holčičky, doktor Ethan Jackson.

Vzhledem k tomu, ze Ethan je že šesti sourozenců, řekla bych, že se máme na co těšit :-). Romance okořeněná i vážnějšími tématy jako je důvěra nebo deprese. Autorka je pro mě příjemným překvapením, už se těším na další díl s Jakem :-)

Raislin
16.07.2024 5 z 5

Krásný příběh na léto, když se člověk chce zasnít. Přesně takové knihy chci číst na dovolené! Oddechovka s krásným koncem. Za mě stojí za přečtení a už vyhlížím další díl.

Ketfl
16.07.2024 5 z 5

Hlavní hrdinka Nicole se ve svůj svatební den dozví, že její dvojče Veronica čeká dítě s jejím snoubencem. Ze svatby sejde a Nicole se rozhodne odcestovat. Nemá u sebe nic jiného než sestřinu kabelku, proto využije její doklady a letenku, kterou Veronica již měla zajištěnou kvůli pracovní příležitosti, a odletí do Jackson Harbor.
V místním baru se setkává s neuvěřitelně přitažlivým mužem. Ethan si v minulosti prožil své a rozhodně netouží najít si stálou partnerku, především kvůli jeho šestileté dceři Lilly. Jenže mezi ním a Nicole to neuvěřitelně jiskří, tak proč si neužít alespoň jednu společnou noc?
Nicole se nakonec rozhodne v městečku zůstat, převzít sestřinu identitu a vzít práci chůvy, kterou měla Veronica domluvenou. Co ale dělat, když zjistí, že jejím novým šéfem není nikdo jiný než právě Ethan?

Lexi Ryan mě velice mile překvapila. Rozhodně jsem nečekala, že mě kniha tak chytne hned od první stránky, ale příběhy obou hlavních postav byly neskutečně čtivé a zajímavé. Nicole je to hodné dvojče, ale má neuvěřitelnou smůlu na chlapy. Ethan byl už jednou ženatý, ale jeho manželství skončilo tragédií. Jediným světlým bodem jeho života je dcera Lilly, pro kterou by udělal vše. Dokonce dal na druhou kolej i svoje vlastní štěstí, jen aby jeho dceři nebylo nijak ublíženo.

Autorce se nádherně podařilo vyvážit vážná témata a humornou a odlehčenou stránku příběhu. Děj příjemně plyne, rozhodně nenastala žádná hluchá místa. Jen mě hrozně mrzelo, že korekce u této knihy tak nějak selhala a v knize tak najdete opravdu velké množství chyb. Každopádně i tak hodnotím velice pozitivně a doporučuji každému, kdo si rád přečte romantickou oddechovku.

V příběhu se objeví také další členové početné Ethanovy rodiny a musím říct, že si tyhle lidičky rozhodně zamilujete už v tomto díle. Nemůžu se dočkat dalších dílů a jejich vlastních životních příběhů.

Doporučuji a hodnotím 4,5/5*

Ála1968
08.07.2024 5 z 5

Jeden z nejlepších románů,co jsem za poslední dobu četla.Tohle prostě bylo senzační.Moc se mi to líbilo a těším se na další díly se všemi sourozenci

oresvo
08.07.2024 5 z 5

Moc krásný příběh. Sice mě štvalo jak si Niky nechala skákat po hlavě. Na druhou stranu díky tomu byla jaká byla. Moc pěkný a roztomilý příběh. Mělo to spád, žádná hluchá místa. Určitě se těším na další díl.

Dizzy3
04.07.2024 4 z 5

Uuu tohle byl teda extra cukrkandl! Ze začátku mi všechny ty klišé vadily, pak si člověk zvykne a je z toho příjemná i když poněkud dost přeslazená jednohubka na léto.

KlaraD851
03.07.2024 5 z 5

Miluju série se sourozenci nebo přáteli a miluju romanťárny, kde si hrdinové nesou nějakou "temnotu" z minulosti. Takže bylo více méně ( v tomto případě více) jasné, že si mi bude kniha líbit.
Dovolím si malé srovnání s knihou Pan Masters od T.L.Swan. Četla jsem krátce po sobě, (POZOR možný SPOILER) vztah chůva-vdovec, vyčítají si smrt své předchozí ženy, věkový rozdíl a neodolatelná přitažlivost, kterou si oba nechtějí připustit, jsou obdobné. Příběh jako takový od Lexi lepší, avšak chemie, náboj a podání od T.L. je nepřekonatelné. Škoda, že Lexi vymyšlený příběh nenapsala T.L., to by byla extra pecka.
Každopádně, četla jsem si v AJ anotace k dalším dílům bratrů a jedné sestry Jacksonových a už se jich nemůžu dočkat.

EvikU.
01.07.2024 5 z 5

Láska zrozená ve lži mi sedla. Oba si prošli v minulosti nelehkým obdobím a skrývají nějaká svoje tajemství. Zdá se, že to nemůže fungovat. Jenže čím víc se poznávají, vidí, že je to k sobě táhne.

Nicole utíká od oltáře, protože zjistí, že její sestra dvojče Veronica je těhotná s jejím snoubencem. Odlétá místo Veronici do Michiganu hlídat šestiletou holčicku a vydává se tak za svoji sestru.

Ethan a Nicole se ale potkají už dříve v baru a přitažlivost mezi nimi jen jiskří. Po domluvě s Ethanovou matkou ale pravdu o svém jménu tají dál. Domnívá se, že to tak bude lepší.

Velmi se mi zamlouval styl psaní, téma, prostředí a hlavně chování hlavních postav Ethan, Nicol a Lily. Parádní postavy byli i bratři, sestra a maminka Ethana. Správná rodina u které je vidět, jak jim na sobě záleží.

Vážné téma bylo prostřídané kapkou humoru, takže se to moc hezky četlo. Konec byl dojemný a milý. Celou knihu jsem zhltla na dvě otevření. Jen dvojče Veronica mi lezla děsně na nervy. Až jsem si říkala, že to až není možné, aby jedno dvojče bylo tak zlé a druhé milující.

Red-haired
30.06.2024 5 z 5

I přesto, že kniha nepřináší v podstatě nic, o čem bych ještě nečetla, snad kromě té záměny dvojčat, čtení jsem si neskutečně užila.

Od první stránky nás autorka vrhne do největšího dramatu a tak netrvá vůbec dlouho, než se začtete, a přesně tak to mám ráda. Nicole je taková ta hodná holka, která se vrhá z jednoho špatného vztahu do druhého a i kdyby se rozkrájela, nikdy se nikomu dost nezavděčí a její snahy o založení rodiny se vždy rozsypou jako domeček z karet. Ethan si naopak do života už nechce nikoho pustit jak kvůli jeho minulosti, tak kvůli jeho malé holčičce, ovšem s Nicole se všechno změní.

I když příběh není moc originální - máme tu spoustu známých a oblíbených témat jako nucená blízkost, vztah se zaměstnavatelem a nový začátek - ani chvilku jsem se nenudila a světe div se, na závěr mi z epilogu ani nebylo nijak zvlášť špatně. (Vy víte, jak nesnáším přeslazené epilogy)

Byla to skvělá odpočinková romantika, kterou jsem sfoukla za víkend a můžu vřele doporučit. Hodnotím 5/5*.

happy19
30.06.2024 4 z 5

Nová autorka,nová závislost :-*
Moc pěkně zpracovaný přiběh o naději začít znovu...
Mělo to vše,co jsem potřebovala,-)

,,Jsou bolesti, v nichž člověk pouze sám si může pomoci, a silné srdce se chce jen na svou sílu spolehnout."

lovemanner
29.06.2024 5 z 5

Moc krásná kniha, četla se sama

miloslava3256
24.06.2024 5 z 5

Tuto jsem si užila. Krásně čtivý, příběh vás pohltí a nechcete se pustit. několik posledních kapitol jsem dočítala v noci - prostě to nešlo nenechat. Líbí se mi, jak autorka mluví o vážném tématu, že kniha není jen sex - chtíč po druhém, ale i krásně dokresleno okolí a už teď se těším na další příběhy. Postavy na sebe super reagovaly, ikdyž se snažily držet dál. Co bych trošičku vyčetla, tak mi přišlo, že se do sebe hodně rychle zamilovaly a k ukončení příběhu mi tam něco malinko ještě chybělo (ale fakt trošičku :D )

Lucie.285
22.06.2024 5 z 5

Kdybych mohla dát více hvězd, tak to udělám. Neuvěřitelně čtivý příběh, musela jsem číst celou noc, protože se od knihy nešlo odtrhnout. Nejedná se o žádnou oddechovku, řeší se tam mnoho vážných témat a moc se mi líbí, jak to autorka pojala. Děj je vyprávěn z obou pohledů. Máme zde ovdovělého bručouna, místního doktora, svobodného otce Ethana a pak 24 letou Nic, se kterou se také život moc nemazlil. Máme zde tropy: svobodný otec, chůva, nucená blízkost, bručoun a sluníčko, lehký age gap (9 let). Bylo to prostě perfektní, sexy, žhavý, smutný, romantický - mělo to vše. Moc doporučuji a už se těším na další příběhy.

Kudík
20.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Jak se Nic (Nicole) dostala do městečka Jackson Harbor? Přes klišé jako je zrušená svatba, kvůli nevěrnému snoubenci a špatné sestře Veronice, která je její identické dvojče a v tomto městečku si u jednoho ovdovělého lékaře domluvila práci chůvy, ale jede místo Nic na (ne)líbánky.
Doktor Ethan Jackson má mnoho sourozenců, a to nejstaršího Braydena, který řídí rodinný pivovar a nejmladšího motokrosaře Leviho..., a pár dalších jako barmana a nerda Jakea, hasiče Cartera a báječnou sestru dokončující disertačku Shay. Pevně věřím, že se všech jejich příběhů také dočkáme. V plánu je prozatím Jakeův. Dále je zde důležitá matka rodu, a to Kathleen Jacksonová, kamarádka Teagan a Ethanova megaskvělá dcera Lilly (6).
Dá se říci, že každá z postav má své tajemství a skrývá je za závojem lží. Jak vážné je jejich provinění, je na posouzení čtenářů. Já pro všechny našla jisté pochopení mimo Marcuse a Veronicu. Dvojče nedvojče, tohle se nedělá, a tak snadno neodpouští.

"Štěstí je cesta.
Řekni Ethanovi, že ho miluješ, kdykoli ho uvidíš!!!
Věříme lžím, které si namlouváme.
Manželství vyžaduje práci.
Láska zrozená ve lži je ŠPATNÝ DRUH LÁSKY!"

Zomy
20.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Trochu jsem se zápletky bála, protože pokud něco v červené knihovně nesnáším, jsou to lži a intriky (tady je to rovnou v názvu) a mrtvé manželky/zdrcení vdovci.

Navíc je to příběh, který jsme v takových knížkách vlastně četli už stokrát (zrušená svatba, nevěrný přítel, zlá sestra - prostě je tu úplně všechno).

A přesto je to skvělá knížka. Klobouk dolů před autorkou, která to dokázala výborně zpracovat - tu chemii, křehký vztah, dvě bolavé duše. A je tu i vtip a suprová rodina. Navíc početná, moc se má všechny těším ;-)

MAU256
19.06.2024 5 z 5

Otevřu krabičku a vytáhnu prsten. "Vyber si mou rodinu. Vyber si mě." Lilly přiběhne a postaví se vedle mě. Měla počkat, až mi Nic odpoví, ale teď si uvědomím, že takhle je to lepší. Má svou vlastní modrou krabičku, tu s náhrdelníkem. "Protože kdybychom si mohli vybrat my," řekne Lilly, "taky bychom si tě vybrali."

Tak to bylo krásný. Lilly - tak ta byla zlatíčko. Nica - pro všechny by udělala maximum. Veronica - no tak, tu bych nejraději zaškrtila. A celou rodinku Ethana? Tak tu jsem si zamilovala, už se těším na příběhy dalších sourozenců.

monika0181
12.06.2024 5 z 5

Krásný laskavý příběh. Plný přitažlivosti, porozumění. Love story jako trám.
Nemůžu říct, že bych to vnímala jako klasickou oddechovku, tak na mě kniha rozhodně nepůsobila. Hodně se v příběhu řeší vztahy, které nás ovlivňují s rodiči, se sourozenci, s přáteli a partnery. Zajímavé myšlenky, pocity.
Knihu vnímám velmi pozitivně. A rozhodně se těším na další. Moc jsem si ji užia.