Láska zrozená ve lži přehled

Láska zrozená ve lži
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536036/bmid_laska-zrozena-ve-lzi-66154a7e496cd.jpg 4 271 271

Chlapci z Jackson Harbor série

1. díl >

Do chlapců z Jackson Harbor se prostě zamilujete! Lexi Ryanová, autorka bestsellerů dle New York Times, přichází s novým sexy románem o nevěstě na útěku, svobodném otci, který se zapřísahal, že už nebude nikdy milovat, a o rodinných tajemstvích, která mohou narušit i ta nejhlubší pouta. Na svůj svatební den nikdy nezapomenete. A rozhodně nezapomenete na okamžik, kdy vám vaše sestra-dvojče pozvrací kytici a přizná, že je těhotná s vaším snoubencem. Chtěla jsem utéct a schovávat se, dokud se mi nezahojí srdce. Ocitla jsem se v cizím městě a poznala tajemného cizince, jehož talentovaná ústa a ruce mi téměř daly zapomenout, že jsem právě měla zažívat svou svatební noc. Bojím se vrátit domů a čelit svému rozvrácenému životu, a tak předstírám, že jsem moje sestra, abych mohla vzít její práci v Jackson Harbor a starat se o šestiletou holčičku. Představte si mé překvapení, když zjistím, že můj nový šéf je ten můj záhadný cizinec – doktor Ethan Jackson. Nikdy jsem nechtěla, aby Ethan moje tajemství odhalil. Nikdy jsem nechtěla, aby na nich záleželo. Ale čím déle s ním a jeho milou dcerkou pracuju, tím víc se propadám a tím je mi jasnější, že nejsem jediná, kdo v sobě nosí něco, co by nás mohlo rozdělit. Připravte se na to, že se do chlapců z Jackson Harbor v nové sexy romantické sérii Lexi Ryanové naprosto zamilujete. Všechny tyto knihy lze číst samostatně, ale série je série!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Wrong Kind of Love, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska zrozená ve lži. Přihlašte se a napište ho.

Pája699
27.11.2024 5 z 5

Nicole se opravdu nedivím, že na tento svatební den jen tak nezapomene. Jak se ale říká, všechno zlé je k něčemu dobré .-)

Krásný start nové série…a něco mi říká, že bude stát za to :-)
Všechny osoby víc než sympatické, krásné spojení rodiny. To se mi vážně líbilo, jak všichni drží při sobě a pomáhají si , ve všech životních situacích.
Takže už teď se moc těším na příběhy všech sourozenců z Jackson Harbo. Tohle město jsem si zamilovala!

Kdo mě ale v tomto příběhu neskutečně štval, byla sestra Veronika a vlastně i snoubenec. Dala bych jim pár facek za to, jak se k Nick chovali po odhalení jejich zrady.

Za to zlatíčko byla Lilly, dcera Ethana. Suma sumárum, krásný příběh, který určitě stojí za přečtení!

Holubka
25.11.2024 3 z 5

Nebylo to špatné, ale něco mi chybělo. Jestli se k bratrům někdy vrátím je ve hvězdách. A hodně mi vadily chyby v textu. Bylo jich docela dost, hlavně v rodech, takže jsem často byla zmatená.

Radka1727
25.11.2024 4 z 5

Romantická oddechovka, příjemné prostředí městečka Jackson Harbor, skvělá rodina co drží při sobě, sympatické postavy (teda kromě Veroniky), jen ten konec mi nějak nesedl.... Těším se na příběh Jacka a Avy.

10 nejprodávanějších eknih (červen)

17.07.2024

Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)

02.06.2024

Kniha Láska zrozená ve lži v seznamech