Chovejte se jako Harry Potter

Chovejte se jako Harry Potter
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547142/bmid_chovejte-se-jako-harry-potter.jpg 3 9 9

Nejznámější čaroděj na světě bude vaším koučem! Konečně je tady kniha Chovejte se jako Harry Potter, inspirovaná kultovní ságou a jejími výjimečnými postavami. Inspirujte se nejznámějšími čaroději! Přidejte do svého každodenního života trochu (nebo hodně) magie stejně jako Harry. Dodejte si odvahu, abyste mohli čelit náročným situacím, poučte se ze svých chyb a pečujte o své blízké. Naučte se s mladým čarodějem z Bradavic a jeho přáteli (Ronem, Hermionou a všemi ostatními), jak být houževnatý a štědrý, mít věci pod kontrolou, ale také naslouchat svým emocím. Představovat někomu mladého charismatického čaroděje s jizvou není nutné, je to ale poprvé, kdy se stane vaším životním koučem. Harry Potter jakožto pomník popkultury (sedm knih, osm filmů, spousta adaptací a z něj čerpajících dalších děl) je kultovním hrdinou, který konečně vstoupí i do vašeho života, aby vám pomohl překonat všechny, ať už mudlovské, nebo nemudlovské nástrahy!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Pro děti a mládež
Vydáno: , Jota

Agir et penser comme Harry Potter, 2021

Ronnie68
15.11.2024 4 z 5

Od knihy jsem nic moc nečekala... a za mě dobrý... obsahuje dost kapitol s citáty a hláškami z knih a filmů ságy a na konci takový menší kvíz... jako odreagování posloužila skvěle...

Janinkniznisvet
08.11.2024 5 z 5

Na knize se mi nejvíce líbilo to, že obsahovala hodně myšlenek, citátů, hlášek z filmů či knih. Krásně ilustrována.
Taky bylo super , že na konci knih jsem mohla zjistít jaký Profesor nebo profesorka bych mohla být. Mě vyšla profesorka Trelawneyová, která učí jasnovidectví. Zajímavé bylo to , že mezi pár kapitoly byly různé dotazníky ze světa Harryho Pottera.
Jelikož jsem ještě nečetla všechny knihy a filmy jsem už dlouho neviděla, tak jsem se dozvěděla nové informace a na některé jsem si vzpomněla .
Myslím, že kniha je spíš pro začátečníky ve světě Harryho Pottera.
Kniha se četla docela rychle, určitě se k ní ještě jednou vrátím.
Děkuji za možnost si knihu přečíst v rámci spolupráce z nakladatelstvím Jota.

Jane2016
17.10.2024 1 z 5

Musím říct, že u této knihy jsem lehce propadla marketingu. Cokoliv s potiskem Harryho Pottera miluju. Ani byste nevěřili, kolik ponožek, triček, hrnečků nebo plakátů s Harrym mám doma. Proto když jsem uviděla tuto knihu, nemohla mě minout!

A po dočtení? Jsem lehce zklamaná. Čekala jsem něco víc. V knize se prakticky jen opakují situace, co už dokonale znám z filmů a knížek. Každá kapitola je na podobné brdo a je zakončena pár chytrými větami. Bohužel za mě absolutní zklamání.

Autorovy knížky

2024  60%Chovejte se jako Harry Potter