Chytrost nejsou žádné čáry
Michal Suchánek , Richard Genzer
Humoristické texty autorské dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Příběhy z deníčků, výletů, veselé pohádky, vtipné reklamy, parodie, texty k písničkám, dokonce i pokus o divadelní hru! Historky o tom, co se v české společnosti stalo, nebo mohlo stát, co kdo řekl, nebo říci mohl.
Myslím, že by kniha měla větší úspěch v době vrcholu Tele Tele. I v dnešní době ale potěší ty, kdo mají rádi Suchánka s Genzerem.
Nenáročné čtení na jedno odpoledne. Citáty a burzy nemají chybu.
Knihu jsem nedočetla. Ze začátku byli krátké povídky a skeče sem tam úsměvné, postupem však přibýval spíš pocit trapnosti a prvoplánové zesměšňování jmen nebo profesí k popukání také není. Pánové mají buď navíc, nebo by se měli věnovat pouze televizní tvorbě, kde se možná snese víc.
Tuhle knížku jsem si přečetla na základě zvědavosti kvůli Tele Tele a Partičky. Je to opravdu pouze "jednoduchá" kniha na pobavení. Povětšinou se v ní nachází přepisy scén z Tele Tele nebo takové "klišé" vtipy jako Inzeráty, Citáty "slavných", Věty před smrtí... Avšak i když jsou známé, minimálně se pousmějete :-). Velké plus patří scénickým hrám, příběhům a doprovodným fotografiím z rodinných alb RG a MS!
Je to taková příjemná odpočinková kniha pro ty,kteří mají rádi humor S a G.Mě nejvíce pobavilo Derby a Co ženy(a muži)nikdy neřeknou.60%.
Komu se líbí humor GS, tomu se bude líbit i knížka. Není to světoborné dílo, ale své čtenáře si najde. Já si u ní odpočinul i pobavil.