Človíčkova dobrodružství a nové objevy
Pavel Teisinger

Umíte si představit, jak se Človíčkovi žilo v pravěku? Na všechno musel přijít sám a postarat se, aby na druhý den sehnal něco k snědku, a dokonce aby měl kde spát. I v pravěku musíte mít trochu pohodlí, tak co takhle mít domeček se vším co k němu patří! Že to občas dopadlo všelijak? O tom se dočtete a poznáte, že chybami se učí i Človíček! Pokračování příhod o "pravěkém človíčkovi", hrdinovi známých televizních večerníčků.... celý text

S malou neteřinkou jsme trávily deštivý den s touto miloučkou knihou, kterou si přinesla. Nu, zvládly jsme jí za odpoledne přečíst a pro její nesmírnou zvědavost si i o obsahu povídat a vymýšlet i hry. Krásný a milý den, to byl. :o)

Prima čtení, ačkoli i nám se první díl líbil víc. Možná je to prostě jen tím, že čtěte podruhé v podstatě totéž s drobnými obměnami.

Taky jsme půjčili v knihovně. Doma máme první díl přečtený několikrát a tento moc nezaujal ani mě ani syna.

Půjčili jsme v knihově a mě tedy tolik nebaví, raději mám první díl, ale synek ji chce pořád a pořád a znovu a ještě jednou, takže úspěch veliký!
2005 | ![]() |
2010 | ![]() |
2008 | ![]() |
2003 | ![]() |
1978 | ![]() |
Stejne hezke jako Vecernicek :)