Co chutná v Evropě
Libuše Vlachová
Stovky osvědčených receptů evropské kuchyně - předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty. Rozděleno podle států, na konci knihy rejstřík jídel.
Přidat komentář
Naprosto famózní, bezmála čtvrstoletí stará kniha, ve které najdete recepty z mnoha evropských zemí, od předkrmů přes polévky a hlavní jídla až po dezerty a přílohy, doplněné černobílými i barevnými fotografiemi. Dlouho jsem podle ní nic neuvařila, ale nedávno jsem se rozhodla připravit tu a tam o víkendu den té či oné kuchyně, a tak jsme zatím jedli jako ve Velké Británii (včetně yorkshirského pudinku) a ve Švýcarsku... a příště to bude kuchyně bulharská nebo skandinávská nebo italská nebo... :-)
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |
Jedna z mé letité sbírky kuchařek. Do dneška jí občas listuji a vybírám vzpomínková jídla z mých zahraničních dovolených.