Co dům dal
Amanda Hellberg , Eveline Johnsson
Vdechněte potravinám nový život, 53 vegetariánských pokrmů. Jedna brambora, rýže od večera, dvě pomačkané hrušky… stojí za to je uchovávat? Ano, rozhodně je nevyhazujte! Vařit ze zbytků je chytré, výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí a výsledek je neuvěřitelně chutný. Vytvořte si kompot, polévku, rýžové závitky nebo bramborové vafle. Nebo prostě vymeťte spižírnu a připravte si božské lasagne se směsí toho, co dům dal! Příště se tedy pořádně zamyslete, než onu bramboru, rýži či hrušky vyhodíte. Vdechněte potravinám nový život a ušetříte tím čas i peníze, navíc uděláte něco pro životní prostředí. A v neposlední řadě vám i zdánlivě prázdná lednička dokáže poskytnout nové kulinářské zážitky! Amanda Hellberg a Eveline Johnsson společně píší oceňovaný blog o vegetariánských pokrmech. Touto kuchařkou vám chtějí ukázat, jaké možnosti vám nabízejí i naprosto obyčejné zbytky z vaší ledničky.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2017 , ReboOriginální název:
Ta tillvara. 53 vegetariska resträtter som gör miljö och plänbok glada, 2017
více info...
Přidat komentář
Je malo kuchařek, u kterých se podaří hned 1. recept a doknce je výborný a už zůstane na jídelníčku. Tohle tato kuchařka dokázala. A já pro ni ráda sahám kdykoliva prohlížím si jí a čerpám inspiraci.