Co uvařit dětem
Eva Šafářová
nehodnoceno
Předpisy na pokrmy vhodné pro menší i větší děti jsou sestaveny s ohledem na potřeby vyvíjejícího se organismu. Zvlášť bohatý receptář je na zpracování těch potravin, které jsou pro dítě nezbytné, jako je např. mléko, tvaroh,vhodná úprava masa, drůbeže, ryb, vnitřností, zeleniny a ovoce. Autorka nezapomíná ani na sladká jídla, moučníky, teplé a studené nápoje, při jejichž přípravě používá biologicky hodnotných potravin s vysokým obsahem bílkovin,minerálních látek a vitamínů.... celý text
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1984 | Vejce ve studené i teplé kuchyni |
1970 | Obložené chlebíčky a studené mísy |
1993 | 100 a 1 pokrmů z vajec |
1969 | 200 druhů pomazánek |
1991 | Pokrmy s vůní česneku |