Nezkrotná
Sylvia Day
Jiskří to mezi nimi stále víc… Vášnivé milostné scény a fascinující příběh nevšední lásky Evy a Gideona.
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2013 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Entwined With You, 2013
Erotika ano.... Ale celá trilogie na mne působila trochu depresivně kvůli množství popisovaných poruch a prožitých traumat.
všude jsem Crosffire jako jedinou erotickou serii doporučovala ale tento poslední díl mě velice zklamal , žvatlání o ničem , jejich láska přeslazená jak 15letá panna ,
Oslovení Anděli, mě už trošičku unavuje, ale budiž :). Třetí díl nepostrádal napětí, erotiku, lásku, touhu a zvraty - motiv vraždy. Doufám, že čtvrtý díl to pěkně celé uzavře v podobě svatby před rodiči a přáteli :).
Všechny tři díly se četly lépe, než 50 odstínů ( skončila jsem v polovině druhého dílu). Opět podotknout, že to není žádná výjimečná série. Ještě jsem bohužel nenarazila na knihu, která by si zachovala cejch erotického románu a přitom nespadala do lehce čitelných, oddechových knih, bez zvláštního příběhu s věčným opakováním. Ale tohle je asi úděl téhle sekce :-) Crossfire je roztomilá série, kdy si Gideona zamilujete mnohem víc, než Christiana, který pro mě od druhého dílu ztrácel jiskru a originalitu. Eva je charismatičtější, ostřejší a i když je prokletá zbytečnými úprky a panikami, byla mi v posteli i na veřejnosti milejší a méně naivní. Určitě doporučuji jako oddechovku mezi složitějšími a zajímavějšími knihami, Gideon je prostě neodolatelný:-) Jen doufám, že spisovatelka neztratí múzu a napíše čtvrtý díl dříve, než všichni zapomeneme, o čem to bylo :-)
Naprosto úžasný třetí díl, nezklamal mě naprosto v ničem. Jsem opravdu ráda, že série nekončí a dočkáme se dalších dílů, děje na ně je tam ještě více než dost. Krásné scény na ostrově a v letadle:)! Celou sérii doporučuji!
Přečetla jsem všechny tři díly a jsem velice ráda, že série Crossfire je napsaná jinak. Bohatý a pohledný muž, láska a vražda.... to mne upoutalo. Je pravda že u některých těch erotických scén jsem se nudila, ale už se těšim na další díl. Doufám, že bude :D
Četla jsem všechny díly a doporučuji všem...moc se mi líbila a četla jsem ji jedním dechem
Pěkný příběh.Jsem zvědavá, co bude dál :) Sice mě občas ty erotické scény už nudily, ale i tak :)
Užasne čteni velice me bavi ta kombinace erotiky a řešeni vraždy. Už aby vyšel další díl. Dopuručuji
Knížku jsem opravdu žrala, přečtené najednou, dobrý příběh, bavilo mě to a už se těším na další díl, abych konečně věděla jak to nakonec všechno dopadne. :)
Knížka nezklamala přesně jako první a druhý díl, čte se dobře, nemám ráda nekončící konec, takže další díl určitě přečtu také.
Poslední díl nezklamal, četlo se to hezky jako všechny ostatní díly! Kam se hrabou Fifty Shades :)
Tak jak mi kniha přišla chtěla jsem jen nakouknout, ale jak člověk začne číst nelze přestat.. takže musím říct, že stále stejně dobré jako první dva díly...už aby vyšel další :)
Většinou s přibývajícími díly se snižuje jejich kvalita. Tady to ale není pravda. Řekla bych, že nejlepší díl série (ne, že by předešlé dva byly o tolik horší nebo špatné). Ani u třetí knihy mě příběh Gideona a Evy nenudil. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
knihu jsem musela v polovině odložit na několik měsíců...už mě z nich bolela hlava...první a druhý díl byl docela hezký. O čem je vlastně tahle knížka??? skrývání se....trocha sexu...svatba na jedné kapitole....kniha mi přišla naprosto o ničem, chybí mi nějaká pořádná zápletka, nějaký děj...za mě nic moc