Obnažená přehled
Sylvia Day
Je možné, aby dva emocionálně labilní a minulostí poznačení lidé, jimiž jsou milionář Gideon Cross a mladičká Eva Tramellová, navázali vztah – a udrželi si ho? Hluboké citové pouto mezi nimi sice vznikne, je však natolik zvláštní, že v jistých momentech se jejich vztah dá přirovnat k boji kdo s koho. Často je před rozchodem zachrání jen tělesná touha, protože jeden druhého až démonicky přitahují.... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2012 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Bared to You, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obnažená. Přihlašte se a napište ho.
Asi nejsem cílovka, to ovlivňuje mé hodnocení. Příběh o ničem. Asi má být o tom, jak se do sebe muž a žena s psychickými obtížemi zamilují a pravidelně spolu spí.
Navíc se v jejich okolí taky nepohybují normální lidi.
Gideon mi připadá děsivý. Jestli si u sebe v bytě postaví kopii Evina pokoje, tak je to pro mě signál zdrhat co nejdál a ne to brát jako velké vznešené gesto.
Eva by mohla dopadnout dobře, kdyby se na něj vykašlala.
Vadilo mi, že se více nevysvětlily Gideonovy problémy.
Tento žánr moc nevyhledávám, občas je v nějakém čtenářském klubu či výzvě, tak to zkousnu, příběh Gideona a Evy takový nijaký, hodně nápadů, které se nakonec nerozvinuly a přitom by mohly příběh pěkně rozvinout
Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)
26.11.2023
Kniha Obnažená v seznamech
v Přečtených | 2 571x |
milostné romány erotika Padesát odstínů
Krásně se to čte, jen mi chybí vysvětlení Gideonových problémů. Jinak je to klasický román o zlém hochovi s mnoha miliony a hodné holce, která má výjimečně taky miliony.
Čekala jsem nějaké výrazné rozuzlení.