Obnažená přehled

Obnažená
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136861/bmid_obnazena-136861.jpg 4 1462 1462

Crossfire série

1. díl >

Je možné, aby dva emocionálně labilní a minulostí poznačení lidé, jimiž jsou milionář Gideon Cross a mladičká Eva Tramellová, navázali vztah – a udrželi si ho? Hluboké citové pouto mezi nimi sice vznikne, je však natolik zvláštní, že v jistých momentech se jejich vztah dá přirovnat k boji kdo s koho. Často je před rozchodem zachrání jen tělesná touha, protože jeden druhého až démonicky přitahují.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)

Bared to You, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obnažená. Přihlašte se a napište ho.

HankaJosefiova
11.09.2024 4 z 5

Krásně se to čte, jen mi chybí vysvětlení Gideonových problémů. Jinak je to klasický román o zlém hochovi s mnoha miliony a hodné holce, která má výjimečně taky miliony.
Čekala jsem nějaké výrazné rozuzlení.

Madelisi
29.08.2024 2 z 5

Asi nejsem cílovka, to ovlivňuje mé hodnocení. Příběh o ničem. Asi má být o tom, jak se do sebe muž a žena s psychickými obtížemi zamilují a pravidelně spolu spí.
Navíc se v jejich okolí taky nepohybují normální lidi.
Gideon mi připadá děsivý. Jestli si u sebe v bytě postaví kopii Evina pokoje, tak je to pro mě signál zdrhat co nejdál a ne to brát jako velké vznešené gesto.
Eva by mohla dopadnout dobře, kdyby se na něj vykašlala.
Vadilo mi, že se více nevysvětlily Gideonovy problémy.

sidonka
25.07.2024 3 z 5

Tento žánr moc nevyhledávám, občas je v nějakém čtenářském klubu či výzvě, tak to zkousnu, příběh Gideona a Evy takový nijaký, hodně nápadů, které se nakonec nerozvinuly a přitom by mohly příběh pěkně rozvinout

Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)

26.11.2023

Kniha Obnažená v seznamech