Ďáblova lest
Arnošt Vašíček
Runa, Šímová a Sumara série
1. díl >
Studentka archeologie jen náhodou unikne podivné smrti a je nalezena v posttraumatickém šoku. Zakrvácený oděv a tajemné magické symboly, které jí kdosi namaloval na tělo krví, nasvědčují, že nepůjde o obvyklý kriminální případ.
POkud se zajímate o záhady a tajemno, pak Vám tuto knihu velmi doporučuji! Arnošt Vašíček dokáže svým psaním zaujmout a nepustit! Skvělá kniha!
Zajímavá kniha, která se četla velmi snadno. Děj byl napínavý až do poseldního písmenka, takže velmi dobrá detektivka v nádechem tajemna.
Na české poměry opravdu kvalitní román. Líbilo se mi i filmové zpracování, ale kniha je kniha. Je napínavá téměř do poslední stránky. Doporučuji všem, které zajímá tajemno a historie...
Arnošt Vašíček má svůj osobitý styl psaní, který dokáže čtenáře doslov pohltit do děje. Pro toho, kdo neviděl film je to určitě hodně napínavá kniha.
vraždy zfilmováno satanismus sérioví vrazi tajemství mysteriózní, mystéria české detektivky a krimiAutorovy další knížky
2009 | Ďáblova lest |
2012 | Ztracená brána |
2017 | Krev démona |
2005 | Strážce duší |
2007 | Tajemství ďáblovy bible |
Nejsem zrovna velkým fanouškem českých autorů, ale musím říct, že Arnošt Vašíček mě mile překvapil... Příběh okamžitě vtáhne do děje a je velice poutavý...