Hity a mýty
Shea Fontana
DC superhrdinky série
< 2. díl
I superhrdinové musí chodit do školy! Jen si kromě pětek a poznámek musejí dát pozor i na to, aby náhodou neotevřeli brány do pekla. To pak nastane problém větší, než když si učitelé pozvou rodiče na pohovor! Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn… a další hrdinky – ty všechny najdete v téhle knize! Série určená především dívkám mezi 6 až 12 rokem!... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2019 , CrewOriginální název:
Hits And Myths, 2016
Toto je pravděpodobně nejlepší a nejzábavnější komiksová série pro děti. Ale i dospělí se pobaví. Zvláště pak příznivci sérií Harley Quinn a Sebevražedný oddíl. Kupříkladu ředitelkou školy je Amanda Wallerová, jednou z vyučujících Enchantress, spolu s Harley studuje i Katana, ale nechci vše prozradit dopředu. V tomto konkrétním díle bude i Lobo a Birds of Prey, takže myslím, že si to skvěle užijí všichni, kdo znají budoucnost Harley Quinnové. Či spíše její verze z paralelního vesmíru, neboť DC SuperHrdinky nejsou přímo minulostí nám známých hrdinek.
superhrdinové pro začínající čtenáře Harley Quinn Wonder Woman Birds of Prey (komiks) Amanda Wallerová
2019 | Nekonečno (limitovaná edice) |
2018 | Zkouškové peklo |
2019 | Srdce Amazonky |
2019 | Hity a mýty |
2020 | DC Superhrdinky: Léto na Olympu |
Ale jo, baví mě to i když o objektivitě se u mě nedá vůbec mluvit. Jednoduše je to celé napsané moc hezky, také nakreslené, příběh má hlavu i patu a prostředek, jo ten také stojí za to. Je to opravdu pro mladší ročníky a na seznámení se s DC universem, nebo prohloubení lásky k němu jednoduše super. Takže šup šup na nákupy! :P
PS: Já prostě Wonder Woman a Poison Ivy miluji! ♥