Dědic na obzoru
Suzanne Enoch
Emmeline Herveyová hodlá v nové romantické komedii učinit cokoli, aby si udržela svůj milovaný domov – včetně toho, že se urychleně provdá za kamaráda, Williama Pershinga. K udržení domova je však třeba ještě jedné věci, o níž William nemá ani potuchy – postarat se do pěti let o dědice. Když po osmi letech chce Emmelinin dědeček vidět jejich dvě děti, které si Emmeline vymyslela, začíná jít do tuhého…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , BaronetOriginální název:
Something in the Heir, 2022
Bylo osvěžující trávit čas příběhem, jehož postavy mají tak komplikované vzájemné vztahy - povedený únik z reality!
(SPOILER)
Ve většině případů si poslední roky knihy nekupuji a ani nevypůjčuji. Téměř vše se snažím získat ve formátu pdf do tabletu. Tentokrát jsem ze zvědavosti udělala výjimku. A jsem ráda. Konečně po dlouhé době velmi zajímavý příběh....
... s očekávatelným happyendem.
Dosti povedená kniha.
Tato kniha mě zlákala svou obálkou i popisem. Rozhodně mě nezklamala. Zaujalo mě, že není o romantice a o vztahu mezi hlavním párem, jak to v takových románech bývá. Nejdůležitější dějovou linkou jsou děti a jejich kousky, které si získají snad každého čtenáře. Při čtení jsem se velmi bavila. Musím však zmínit, že konec byl naprosto předvídatelný.
S knihou jsem strávila příjemné chvíle. Děkuji!!!
Nebylo to na co jsem zvyklá. Hlavní dějovou linku netvořila romantika a erotika a vůbec to vše kolem co k tomu patří, ale jak se dostat se lží a vztah k dětem. No jo, bylo to spíše o dětech. Nebylo to špatné s musím přiznat, že mě to i chvílemi bavilo. Jen mi přišlo, že je to zbytečně dlouhé. Až moc. Vévoda - dědeček mě nakonec potěšil, že měl na Emmeline stejný názor jako já.
Velmi jsem se těšila, když jsem zjistila že vychází nová kniha od Suzanne, ale tentokrát to není úplně to co od ní očekávám. I přesto jsem knihu ráda přečetla a doporučuji dalším čtenářům
Na knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Moc mám ráda autorku a to jak píše. Moc krásný příběh o lásce. Emmeline a Williama jsem si hnedka oblíbila. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.
Tak mňa táto kniha sklamala. Od tejto autorky som čakala niečo viac. Možno preto, že je dejovo iná ako doteraz písala. Dosť často sa v deji opakuje a pripomína mi to skôr knihu pre deti o deťoch.
2006 | Lekce lásky |
2010 | Pokořený svůdce |
2008 | Plamen v srdci |
2011 | Anglický hrdina |
2009 | Hříšné tajemství |
Podle hodnocení jsem si velké naděje nedělala, ale knížka mě pak příjemně překvapila. Bylo to o tom, že člověk může znovu najít to, co si myslel, že už dávno ztratil. A k tomu může získat i další nečekaný bonus.