Delegátka cestovní kanceláře

Delegátka cestovní kanceláře
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471487/bmid_delegatka-cestovni-kancelare-wCO-471487.png 3 58 58

Démonizovaná práce, zaměňovaná s pohádkovou dovolenou, sněná, kritizovaná, záviděná i zatracovaná, dozajista málo probádaná. Jsou delegáti, zástupci cestovních kanceláří, skutečně ti, kteří získali práci snů, anebo je to pod pokličkou stále jen lopota a stereotyp, jako jiné profese? Začtěte se do reálné zpovědi dlouholeté delegátky, která více než deset let žije většinu roku v exotických zemích pod záštitou cestovních kanceláří. V knize zcela bez příkras odhaluje, co vše takový životní styl obnáší, co vám dá a vezme.... celý text

Kimeček
21.06.2021 5 z 5

Moc zajímavé čtení a musím přiznat, že jsem se v mnoha kapitolách jako klient CK poznávala. Kniha se čte jedním dechem a dost zajímavých informaci o práci delegátky jsem se dozvěděla.

tamam
09.05.2021 5 z 5

Dlouho jsem něco takového hledala .. chtěla bych tuto práci dělat..konečně na trhu kniha, která práci delegátů detailně popisuje, hlavně jak začít. Jsou v ní rady, které jsem nikde na internetu nenašla. Přečteno za dva večery. Líbilo se mi, že je vylíčeno pozitivní i negativní, některá úskalí by mě fakt nenapadla. Jsou popsány platové podmínky, vypráví interní věci, které se těžko hledají, zážitky s pasažéry..nasmála jsem se u toho. Jak funguje cestovka zevnitř, jak se tam delegátům žije a zároveň je to vtipně odlehčenou formou napsané, že se i zasmějete. Někdy až do detailu popsané zahraniční místa, zajímavé. Nadchl mě její blog delegat-rep na facebooku, kde píše další články k tématu. Teď to hltám a snad zvládnu začít už toto léto.

Autorovy knížky

2021  69%Delegátka cestovní kanceláře