Delegátka cestovní kanceláře přehled
Ema Paulů
Démonizovaná práce, zaměňovaná s pohádkovou dovolenou, sněná, kritizovaná, záviděná i zatracovaná, dozajista málo probádaná. Jsou delegáti, zástupci cestovních kanceláří, skutečně ti, kteří získali práci snů, anebo je to pod pokličkou stále jen lopota a stereotyp, jako jiné profese? Začtěte se do reálné zpovědi dlouholeté delegátky, která více než deset let žije většinu roku v exotických zemích pod záštitou cestovních kanceláří. V knize zcela bez příkras odhaluje, co vše takový životní styl obnáší, co vám dá a vezme.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Delegátka cestovní kanceláře. Přihlašte se a napište ho.
Očekával jsem veselé příhody z exotických destinací, ale jde více o instrukce pro začínající adeptky cestovních kanceláří. Sem tam zábavné, ale některé, zejména politické komentáře a jinou dojmologii, mohla snad autorka vynechat. Celkově trochu neurovnané, ale pro někoho, kdo rád cestuje, možná užitečné i k rozhodnutí, zda se cestou repa vydat a věnovat tomu svůj život.
Kniha Delegátka cestovní kanceláře v seznamech
Škoda, že delegátka v rámci tohoto poznávací zájezdu do zákulisí cestovního ruchu nezorganizovala více tak zajímavých a vydařených fakultativních výletů, jako je ten na stavbu panamského průplavu. Pobyt v destinacích je totiž popisován chaoticky a nudně. Množství podnapilých turistů s neustálými dotazy od takové dovolené spíše odrazuje.