Dělená strava
Jarmila Mandžuková
Dělená strava je zcela netradiční způsob stravování, podle kterého můžeme potraviny, zcela jinak kombinovat. Tato knížka poskytuje jednoduchý návod, jak tento stravovací systém aplikovat. Nevyžaduje žádné speciální znalosti a při přípravě pokrmů využívá běžně dostupné potraviny. Dělená strava je také cestou ke štíhlé linii, k získání životní energie a shoduje se i s pravidly zdravé výživy, neboť jídelníček obohacuje o množství čerstvé zeleniny, ovoce a salátů. Kromě užitečných rad, návodů a informací pro začátečníky, budou v knize uvedeny především vynikající nenáročné minutkové recepty, které zcela odpovídají dnešnímu uspěchanému životnímu stylu. ... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2003 | Co jíst, když ... |
2017 | Bylinky - Léčivá moc přírody |
2003 | Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky |
2002 | Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví |
2006 | Co pít, když... |
V knížce najdeme dobré tipy...DEN ZAČÍT SNÍDANÍ, pokračujte přesnídávkou ,POLÉVKA je grunt , dobré tipy co vařit na oběd , co na odpolední svačinku ,a na závěr dne VEČEŘE ..Dobré tipy , když nás honí mlsná...A na závěr dobré tipy na domácí chleba , dalamánky , pizzu ...Kniha má i krásné obrázky ...