Příběhy nepohádkový budoucnosti
Rachel Renée Russell
Deník mimoňky / Nikkine denníky série
Dočká se Nikki své vysněné pohádkové budoucnosti nebo se její život změní v nikdy nekončící noční můru? Nikki Maxwellová už zažila pěknou řádku pohrom a za spoustu z nich mohla její věčná rivalka MacKenzie, ale tentokrát už to královna školních oblíbenkyň fakticky přehnala! Nikki se totiž její vinou ocitne v podivném snovém světě obydleném pohádkovými postavami. Naši hrdinku tady ovšem nečeká žádný princeznovský život. Proč? Protože když se vám do cesty v jednom kuse pletou zuřiví medvědi, hladoví vlci, praštěné královny a prohnilé čarodějky a mezi vámi a hrozivou smrtí stojí jen roztržitá prťavá víla, která poplete každé zaklínadlo, nezbude vám než se modlit, abyste se zase pěkně rychle probudili!... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2015 , Mladá frontaOriginální název:
Tales from a Not-So-Happily Ever After!, 2014
Je to moje první kniha ze série, a jsem s ní velice spokojená. Byla vtipná, na odpočinek, a spíše pro dívky.
Když přečtete jednu knížku, je to originální. Celkově ty příběhy jsou dobré. Pokud jich ale přečtete víc, zjistíte, že je to zase jen příběh o puberťačce, která je děsně neoblíbená, má jednu (nebo dvě) nejlepší kamarádky, vysněnou lásku a úhlavní sokyni. Typické. Jako odpočinková četba dobré.
Já jsem asi taky mimoňka (jméno by tomu odpovídalo), jelikož mě se to příliš nelíbilo. Ačkoliv cením nápad a přece jenom je to oddechová četba pro holky, tak tohle prostě ne.
Rozhodně nejsem cílovka, ale příběh to nebyl špatný, dokonce byl i vtipný. A odteď je jedno z mých oblíbených slov: gebit se. :D
opravdu krásný 1000krát díky Rachel Renée Russell opravdu fantastická kniha nej z celý série teda zatím protože právě začínám číst DENÍK MIMONKY 10 PŘÍBĚHY NEHORÁZNÝ PRIMADONY ale tohle by měl být asi nejlepší díl ze všech
P.S.
nechtěla bych být v kůži Nikki J. Maxwellové : )
Tento díl deníku mimoňky se mi zdál nejhorší z celé série, prostě mi to nesedělo a přišlo mi to jako blbost.
Další díl Deníku mimoňky, tentokrát s jiným stylem děje. V něčem je tato kniha oproti ostatním slabší, proto jí takém dávám čtyři hvězdičky místo pěti, ale zase je více originální.
Děj se mi víceméně líbil, někdy jsem se trochu nudila, jindy zase pobavila.
Knížka se mi líbila i když některé díly byly lepší. Mezi mé nejoblíbenější patří... Příběhy nerozumný poradkyně... Příběhy netalentovaný POP hvězdy... a Příběhy nestylový TV celebrity. :) Doporučuji k přečtení!
2011 | Příběhy z neslavnýho života |
2012 | Příběhy neoblíbený pařičky |