Deník šílené manželky
Irena Obermannová
Deník šílené manželky série
1. díl >
Kniha je velice otevřenou, upřímnou zpovědí současné mladé ženy. Hrdinka prodělá rozpad manželství, jehož trhlin si v každodenním koloběhu nestačila ani všimnout. Po této celkem banální výchozí situaci rozpoutá autorka gejzír komických situací, do nichž neváhá svoji opuštěnou hrdinku a její dvě nezvedené dcery uvrhnout. Kniha nabízí poutavé, inteligentní čtení, které není vůbec určeno pouze příslušnicím slabšího pohlaví.... celý text
Tahle kniha mi moc nesedla. Už si ani pořádně nepamatuju o čem byla, jen vím, že se v ní rozváděla hlavní hrdinka
Přečetla jsem, hlubší stopu to sice ve mě nezanechalo, dá se říct, že po pár dnech si jí už ani moc nepamatuju, ale s ohledem na to, že jsem jí dočetla do konce, tak dle mě se to číst dá a řadit jí mezi odpad je krapet přehnané. Ano, znám daleko daleko lepší knihy, ale určitě také horší. Takže dávám takový průměr hodnocení.
Čtyři dávám, protože si myslím, že zas tak špatné to není, jak tu kniha dopadla. Jinak bych dal 3/5. Kostrbatě napsané, místy vtipné
a líbilo se mi to asi proto, že sám jsem rodič a klidně bych bral mít takový vztah, jako má hrdinka se svými dcerami
tak mě celkem knížka pobavila - neříkám že je to mistrovské dílo,a le dá se.
Rozhodně odpad mě přijde moc silné.
2011 | Tajná kniha |
2021 | Babička |
2004 | Deník šílené manželky |
2004 | Matky to chtěj taky |
2017 | Dobré duše |
Knihy Ireny jsou tak ženské klasické, že už se do nich skutečně pouštět nebudu.
Víra v to, že tohle bude jiné, byla opět v záriodku udusána již jen tím námětem.