Deník šílené manželky přehled
Irena Obermannová
Deník šílené manželky série
1. díl >
Kniha je velice otevřenou, upřímnou zpovědí současné mladé ženy. Hrdinka prodělá rozpad manželství, jehož trhlin si v každodenním koloběhu nestačila ani všimnout. Po této celkem banální výchozí situaci rozpoutá autorka gejzír komických situací, do nichž neváhá svoji opuštěnou hrdinku a její dvě nezvedené dcery uvrhnout. Kniha nabízí poutavé, inteligentní čtení, které není vůbec určeno pouze příslušnicím slabšího pohlaví.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník šílené manželky. Přihlašte se a napište ho.
Zas to taková hrůza, jak většina píše, to nebyla. Řekl bych, že typický styl psaní Obermannové. V autobiografické knize spisovatelka docela dobře, i když časově zmateně popsala, jak bylo náročné přežít těžkou životní etapu.
Nerozumiem celkom tym vyrazne negativnym hodnoteniam. Kniha v ramci svojho zanru na mna urobila skor dobry dojem. Na rozdiel od kopy povrchneho braku v tejto literarnej oblasti je napisana sviezim stylom, kratke vety davaju deju spad, v zasade banalny pribeh je okoreneny humorom, nechyba mu fantazia... podla mna prijemne citanie, ktore neurazi.
Kniha Deník šílené manželky v seznamech
2011 | Tajná kniha |
2021 | Babička |
2004 | Deník šílené manželky |
2004 | Matky to chtěj taky |
2017 | Dobré duše |
Na tyhle knizce je nejlepsi poslední stranka. Konecne docteno, stalo me to fakt dost sil.