Denník odvážneho bojka
Jeff Kinney (p)
Deník malého poseroutky / Denník odvážneho bojka série
Život jedenásťročného decka môže byť fakt nafigu. Greg Heffley o tom vie svoje, lebo sa zrazu ocitol na škole, kde musí prežiť medzi chalanmi, ktorí sú vyšší, zlomyseľnejší a už im rastú fúzy!
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2010 , Ikar (SK)Originální název:
Diary of a Wimpy Kid, 2007
10.01.2011
všechny díly poseroutky jsou senzační já jsem četla všechny 3 a můj vlastní deník poseroutky mám já osobně doma.je fak super,ikdyž si v něm člověk moc nepřečte.mislím ten poslední díl.
deníky humor pro děti zfilmováno komiksy 2. stupeň ZŠ spolužáci fiktivní deníky pro chlapce pro děti od 10 letAutorovy další knížky
2009 | Deník malého poseroutky |
2011 | Psí život |
2009 | Rodrick je king |
2016 | Staré dobré časy |
2011 | Ošklivá pravda |
Pět z pěti? No ale tak co, já si myslím, že si to tahle kniha zaslouží. Už dřív jsem si to zařadil, že si to chci přečíst a teprve včera jsem se k tomu dokopal, když jsem to viděl v knihovně a okamžitě to koupil. Je to taková oddechová četba. Na jednu stranu nic zvlášť originálního co se příběhů týče; podobné příběhy nacházíme ve spoustě knih s touhle tématikou, ale líbilo se mi to velice. Jak říkám, oddechová četba a navíc se mi hodně líbí jakým způsobem to je zpracované. Nalinkované stránky, písmo jakoby psané rukou a na každé stránce minimálně jedna malůvka související s příběhem. Už jen kvůli tomuhle líbivému zpracování, bych tomu dával pět hvězd :D