Psí život přehled

Psí život https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75240/bmid_psi-zivot-DGx-75240.jpg 4 751 751

Jsou letní prázdniny – počasí je skvělé a všechny děti si užívají venku. Tak kde vězí Greg Heffley? Je zalezlý doma a za zataženými závěsy hraje videohry. A moc si tuhle svoji verzi léta užívá – žádné povinnosti, žádná pravidla. Ovšem Gregova máma má očividně jinou představu o ideálním létě. Plnou venkovních aktivit, které rodinu „udržují pohromadě“. Čí představa nakonec zvítězí? Nebo snad všechno změní nový přírůstek do Heffleyovic rodiny?... celý text

Humor Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Dog Days , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psí život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (73)

Adriana2010
10.09.2023 5 z 5

Tato kniha se mi líbila nejvíce ze všech dílů poseroutky. Hlavní hrdina je Gregory je to, už puberťák což jde poznat. Má nejlepšího kamaráda, který je spíše úplný opak od Grega. Má taky mladšího bratra jménem Manny ( je to spíše maminčin " mazánek") , má ale taky staršího bratra jménem Rodrick. Autor si musel dát na knize záležet jsou tam vtipné chvíle, ale taky věci k zamyšlení. Kniha je spíše napsaná pro dnešní dobu . Knihu bych doporučila spíše mladším lidem ,protože tato kniha není moc pro starší. Já jsem jí četla v devíti letech. Samozřejmě, že když jsem byla mladší tak jsem tuto knihu měla moc ráda. V létě jsem jí četla zas, protože jsem se nudila ale stejně jsem se někdy smála. Samozřejmě že to nebylo takové jak když jsem byla mladší, dnes raději čtu detektivky. Knihu bych doporučila menším dětem, kteří neradi čtou, protože jim tato kniha pomůže si oblíbit čtení.

Antibabiš
31.07.2023 5 z 5

četla jsem v češtině a super jako vždycky


Hani77
12.02.2023 4 z 5

Kniha splnila cíl: krátké oddychové čtení a zároveň splnění dalšího bodu výzvy-kniha se žlutou obálkou. Několik příhod mě hodně pobavilo, nejlepší byl telefon Beruška.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2009 - Goodreads Choice Awards (Best Children's)


Kniha Psí život v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených1 338x
ve Čtenářské výzvě48x
v Doporučených66x
v Knihotéce231x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech3x