Namakaný od klikání myší
Scott Adams
Další příhody zakřiknutého vynálezce Dilberta, jeho maniakalního psa Dogberta a celé plejády dalších postav, které zdařile parafrázují běžné životní i pracovní peripetie každého jednoho z nás.
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2014 , CrewOriginální název:
Still Pumped from Using the Mouse, 2012
Dilbert je muj oblibeny hrdina a tak hodnotim samozrejme maximalne pozitivne. Dilberta maji rady i nase deti, coz mne trochu prekvapilo. Prece jen je jeho humor dost casto namiren do kancelarskeho sveta velkych korporaci. Asi je na tom i tak neco univerzalniho co je blizke kazdemu a je to jen zasazene do techto specifickych realii.
Omlouvám se příznivcům, ale za mě velmi slabé, velice málo vtipné, až nudné. Stránky jsem nedokázal přečíst všechny, jak otravné mi to přišlo. A jestli nejvtipnéjší hláška má být ta ze strany 91, tak nemá smysl číst zbytek.
Hezký komiks,který je dobře zpracovaný,ale snad by mohl být barevný.Jinak nápad dobrý.Tento komiks se mi tedy docela líbí...
Opět výborné, za mně stále a pořád jednoznačně nejlepší stripová série u nás. Nejvíc mě potěšila hláška ze strany 91, kdy chce Dilbert přidat, protože jeho patent přinese firmě 50 miliónů dolarů a šéf mu řekne, že nádoba zisku není spojena s nádobou rozpočtu, takže nic nebude:D Dogbert je naprosto dokonalý ve všech pozicích a hodně dobré jsou i manažerské zombie, jako bych četl D-FENSův seriál o Zmrdech. Už tam chybělo jen to strašné "vykomunikovat" ale to v roce 1993 snad ještě neexistovalo. Takže znova veliká spokojenost a děkuji Crwi, že to vydává pro radost, je krásné vědět, že nevše v tomto světě je poháněno jediným posvátným neoliberálním kritériem - a to ziskem. A co zisk negeneruje, nemá nárok, takže díky, díky a ještě raz díky (hlavně za to, že máte práci a tohle je vedlejšák, jinak bychom Dilberta neměli). Takže lidi kupujte to ať Dilbert vychází i dál!! Modlím se za další díly.
2010 | Jak vydrhnout velrybě stoličku |
1998 | Dilbert a jeho principy |
2001 | Dilbert: Schůzky s blbcem odkládejte na neurčito |
2010 | Přineste mi hlavu poslíčka Willyho! |
2014 | Namakaný od klikání myší |
Tajní z vlády: "Občania majú právo o šťastie usilovať - nie byť šťastní." Piata časť pokračovala v podobnom duchu ako štvrtá, mihli sa tu Elbónci, mohli však byť zastúpení viac, podobne ako smetiar.