Dilema lásky
Sandra Brown
Mladá žena je na útěku s dítětem své sestry, která zahynula při dramatickém porodu. Jednoho dne se u dveří objeví velmi pohledný muž, který se představí jako švagr její sestry a nabídne ji sňatek. Prý kvůli záchraně jejich společné neteře. Je to ten pravý důvod, nebo je v tom ještě něco jiného?
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1996 , Ikar (ČR)Originální název:
Love beyond reason, 1981
Super čtení,tuhle knížku bych přirovnala k harlequinkam.od začátku bylo jasné jak to dopadne přesto se to četlo samo
Krásny príbeh o tom ako sa dvaja ľudia spoja aby vytvorili rodinné prostredie pre dieťatko a zároveň spolu bojovali proti zlu ktoré im ho chce vziať. V príbehu o láske nechýba dráma spôsobená tento krát bývalou manželkou a slabou komunikáciou - obaja hlavný hrdinovia sa celý život museli spoliehať sami na seba a nikomu sa nemuseli za svoje činy spovedať a zrazu tu boli osoby na ktoré bolo potreba brať ohľad.
Romantický příběh plný vášně a lásky k malé holčičce. Jen kdyby se dalo kouknout druhému do hlavy.
Pěkný romantický příběh přesně k odpočinku. A ještě se mi hodí do výzvy. Na obálce je květina.
Krásná kniha, která ukazuje, že nikdy nevíme, co nám život přinese a do koho se zamilujeme.
Má první kniha od této spisovatelky. Krátká romantická oddechovka, která se hodí zrovna v tento letní a skoro již prázdninový čas.
Takové pidi vyprávění o rodící se lásce, která, aby byla stálá a velká, musí překonat opravdu těžké překážky, a i když se někdy zdá, že to vlastně bylo vše lážo plážo, tak ať si to někdo zkusí. Romantika s dobrým koncem.
Knihu mohu doporučit. Četlo se to samo. Sice to byl krátký příběh. Ale i tak, přečetla jsem to během chvilky. Děj mě strašně bavil a moc se mi to líbilo. Je to čistá červená knihovna.
Dať 5 hviezdičiek takejto knihe mi príde ako, že hodnotiaci človek v schopenhaurskom svete sa topí... žeby v tej limonáde? Naivita je vo všetkých ženských románoch s výnimkou niektorých klasík a to na rôznych stupňoch, často až neúnosné čítanie a autorky akoby si pýtali spochybňovanie inteligencie čitateľom, a to mám na mysli aj stephenie meyer, nie, ešte to proste bude pokračovať... Dala som jednu hviezdu za to, že ma autorka pobavila, keď v jednej jedinej vete a v úžasne nepríhodnej situácii bola schopná opísať výzor hlavnej hrdinky. :D
Naivní přeslazená limonáda, od první kapitoly předvídatelná. Sandra Brown je lepší v detektivkách. Dilema lásky je velmi velmi velmi slabé.
Pěkný harlequin, to jo, ale ty dramatické zvraty jsem nějak nepostřehla. Ale já mám knihy od SB ráda, takže pro mne ok.
Autorka většinou zapojuje do svých románů i prvky psychologie a detektivky. Tahle knížka je ovšem čistokrevná červená knihovna, navíc dost krátkého rozsahu. Ideální pro odpočinkový večer.
Velmi stará, příběh jednoduchý, ale o to hezčí! Pokud máte možnost sehnat určitě doporučuji přečíst ! Nebudete litovat
Opět jsem se nechala zlákat na další knihu, která měla aspoň trochu zápletku a napětí, i když bylo jíž od počátku jasné, jak vše dopadne. Dokonalý muž a svobodná skoro matka s dítětem. Jak jinak než šťastný konec.