Dinosaurus
Walt Disney , Pavel Šrut
Převyprávění filmového příběhu Pavlem Šrutem s obrázky z animovaného filmu W. Dnisneye.
![ladyfromskye ladyfromskye](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/26841/ladyfromskye-374.jpg?v=1541529601)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Příběh opět převyprávěn na jedničku, ale tentokrát nejsem tak úplně spokojená s ilustracemi. Jsou rozmazané a ve valné většině taky vypadají jako hodně špatně udělaný Photoshop. Za to nemilosrdně hvězda dolů.
![Zuzni Zuzni](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Film jsme neviděli, možná proto nás ilustrace spíše zklamaly, protože působí dost tmavě a ponuře. Příběh se ale klukům (3 a 6) líbil a přečetli jsme ho za dva večery.
![Hoshi Hoshi](https://www.databazeknih.cz/img/users/68_/68339/m_hoshi-RTe.jpg?v=1584096391)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Ke knize jsem se dostala náhodou a musím uznat, že jsem byla mile překvapená. Příběh je jednoduchý, z filmu je tam to nejdůležitější a vše doplňují velkoformátové ilustrace, které zaujmou nejen malé milovníky dinosaurů.
![TessDragon TessDragon](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/4425/4425-dDh.gif?v=1463237495)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nádherně ilustrovaná pohádka pro děti, kteří milují dinosaury ( a myslím, že jich je víc než dost ;). Příběh je napsaný podle filmu, který rozhodně dojme i nějakého mrzouta. Pro děti doporučuji. Nádhera.
Krásný příběh, děti ani nedutaly, jak byly napjaté. Ilustrace pěkné, ale působí trochu rozmazaně.