Do dochodku mladý a bohatý

Do dochodku mladý a bohatý
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281062/bmid_do-dochodku-mlady-a-bohaty-cP1-281062.jpg 3 33 33

Táto kniha je o tom, ako sme v priebehu necelých desiatich rokov odišli do dôchodku finančně slobodní, hoci sme začínali bez peňazí. Dozviete sa, ako to môžete urobiť tiež. Ak nechcete celý život tvrdo pracovat, táto kniha je pre vás. Prečo by ste nemohli odísť do dôchodku mladý a bohatý?

Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Motýľ
Originální název:

Retire young,retire rich


více info...

Přidat komentář

claudiavas89
05.02.2020 5 z 5

kniha se mi zdala mnohem zajimavejši a čtivejši než chudý a bohatý táta, vic rozebrane do hloubky

ferenc_had
21.06.2017 5 z 5

Jako všechny knihy od Roberta Kiyosakiho, opět netradiční pohled na finance, z kterého si já jako akcionář beru co se mi hodí, do nemovitostí se dá investovat i pomocí akcií s dobrým P/E a pěknou dividendou, případně OPF.


ladyba
25.09.2015 3 z 5

Kyiosaki pokračuje v omýlání myšlenek na vytváření bohatství pomocí pozitivních dluhů z investic do nemovitostí, pokukazuje na výhody nic přímo nevlastnit, na úskalí investic do nestabilních akcií. Osvětluje pojem leveridž jako "schopnost dělat víc s menším úsilím." Zas se ale nedočtete moc o úskalích, jaké můžou přinést konkrétní problémy správy nemovitostí. O těch se dočtete spíš na facebooku od malých českých investorů, kteří nemovitosti opravdu pronajímají v našich malých českých poměrech. Chce to hodně trpělivosti, finančních rezerv a taky sava.

dalimoni
03.12.2011 5 z 5

Jako všechny knihy od Roberta Kiyosakiho, opět netradiční pohled na finance, investování a zacházení s penězi, knihu napsal Robert Kiyosaki, nikoliv Kim (jeho žena) :-)