Do nepohody připraven
Miroslav Plzák , Zdena Frýbová
Kniha se zabývá řešením manželských krizí, jako je např. nevěra. Je psána formou rozhovoru.
Četla jsem, když jsem byla mladá, více se mi líbila K lásce připraven, navíc tehdy pro mě byla i aktuálnější, ale tuto jsem si taky přečetla. Forma rozhovoru byla dobrá.
Byť je kniha tenká, nečetla jsem ji na jeden zátah...........forma otázky, odpovědi, stále dokola omílané téma manželských konfliktů a jejich řešení...........taky jsme si prožili a vyřešili po svém...........možná vhodné pro "budoucí" manželství
Jaké jsou případy nevěry a jak jim čelit, na to opravdu není a nemůže být připraven nikdo. Jen záleží jak se s tím člověk vyrovná a jak to míní řešit. V této knize je možnost pomoci co a jak řešit. I když v životě to může vyjít úplně jinak. Každý člověk je jiný, a od toho se odvíjí veškeré jednání.
no ale číst ji před pětatřiceti lety byla docela bomba, i když ta K lásce připraven byla aktuálnější.....
Knihu jsem četla hlavně kvůli oblíbené spisovatelce Frýbové. Je celkem úsměvná, ale při případné manželské krizi bych jí jako návod na řešení asi nezvolila.
Plzaka jsem kdysi totálně ignorovala. Jak člověk stárne a dostane od života pár " přesdržku", tak si uvědomí, že klidné, pohodové rodinné zázemí je to, co celý život hledá. A pokud se vám do toho někde přichomítne nevěra, ztracená důvěra, kterou nevíte jak vyřešit...jo, tak to pak máte velký problém. Ale problemy jsou od toho, aby se řešily...tak s chutí do toho...tož doktore, díky...