Dobrodružství Máji a Olíka: Na rozhledně
Michaela Brodecká
Je krásně a tak si Mája a její pejsek Olík vyrazí na výlet. Když jsou na rozhledně, strhne se příšerná bouřka. Blesk srazí strom a ten zablokuje dveře. Ach né, jak se teď dostanou ven? S Májou a Olíkem prožijete neobyčejný den a po cestě narazíte třeba na drona, robosekačku nebo selfie tyč. Překvapivé detaily zabaví nejen děti, ale také rodiče. Obrázková dětská knížka pro děti 2-6 let.... celý text
27.12.2022
Mája je jen jeden den od naší Beky, takže není divu, že knížka funguje líp než cokoliv prefabrikovanýho, tohle je tal akorát krátký, plný věcí na ukazování a poznávání, je tam pejsek, dobře se to umeje, co víc chtít :)
Nase holka (1,5 roku) ji zboznuje. Na kazdy strance je spousta drobnych situaci a je tak stale o cem mluvit a co si ukazovat. Holcicku to bavi a me taky, jelikoz jsi cteni pokazde udelame trochu jiny. A kvituji i to 21. stoleti se vsemi solary na strechach a jaderkami na horizontu.