Dokonalá hra
Vi Keeland , Penelope Ward
Všechno to začalo sázkou. Když můj malý syn zdědil po svém pradědečkovi polovinu starého penzionu, rozhodla jsem se, že se oba přestěhujeme na místo, kde jsem vyrůstala. Všimněte si, že jsem řekla polovinu penzionu. Ta druhá teď patří Levimu Millerovi, slavnému fotbalovému zadákovi, který má ovšem úplně jiné představy, co bychom s nemovitostí měli udělat. Nebudu se zmiňovat o tom, že jsem ho při našem prvním setkání nešťastnou náhodou zranila, takže mu v nemocnici museli ránu sešít osmi stehy. Dalo by se říct, že jsme vykročili špatnou nohou. Když jsme se oba do penzionu nastěhovali, abychom vymysleli, co dál, pořád jsme se jen hádali. On chtěl zchátralý dům, který po pravdě řečeno potřeboval velkou rekonstrukci, vyklidit a prodat. Já chtěla penzionu Palm Inn vrátit jeho původní krásu a znovu ho otevřít. Nemohli jsme se na ničem dohodnout. Tak mi Levi předložil návrh: pokud se mi podaří do konce léta, než bude muset odjet na soustředění, podnik dát dohromady a pronajmout hostům, ustoupí a nechá mě penzion provozovat. Vsadili jsme se, ale byl si jistý, že nemůžu vyhrát. Jenže týdny strávené pod jednou střechou nám přinesly víc, než jsme si vůbec dokázali představit. S Levim jsme se sblížili, a než jsem se nadála, moje noční fantazie o statném Adonisovi se staly skutečností. Nemluvě o tom, že to s mým synem skvěle uměl. Přerůstalo nám to přes hlavu… nejenže byl tím posledním mužem na světě, do kterého bych se kvůli naší dohodě chtěla zamilovat, ale Levi byl navíc starší bratr mého bývalého přítele a otce mého syna. A penzion se najednou stal tím nejmenším problémem.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
Well Played, 2021
![tereza9371 tereza9371](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Příběh se nikde nezadrhává a hezky plyne. U knihy si odpočinete, zasmějete a máte prostor se i zasnít.
Hlavními postavami byli Presley a Levi. I přes počáteční nesympatie to mezi nimi příjemně jiskřilo. Presley byla skvělá máma, fakt se mi líbilo jak vždycky myslela na syna. Proto jsem chápala, že se snažila držet si odstup od Leviho, dokonce i její pochopení pro Tannera. Z mrzouta Leviho se vyklubal sympaťák se smyslem pro rodinu. Ze začátku bych neřekla, že bude tak laskavý, ochranitelský a obětavý.
Asi jsem špatný člověk, ale naštvalo mě, když se Levi stáhl a dal příležitost Tannerovi, který jí v podstatě jen tak zahodil. Nakonec i Levi pochopil, jakou chybu udělal.
Jestli hledáte příjemnou oddechovku na podzimní večer a máte rádi romantiku, kniha Dokonalá hra vás určitě potěší.
IG: vesnicka_knihomolka
![Tesset Tesset](https://www.databazeknih.cz/img/users/82_/82685/m_tesset-ck3.jpg?v=1623065226)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Další super oddechovka. Presley jsem občas nechápala a trošku mě štvala svým chováním, ale jinak fajn. Závěr možná moc zrychlený, pár stran navíc by mu neuškodilo.
![Raislin Raislin](https://www.databazeknih.cz/img/users/33_/335416/m_raislin-e7n.jpg?v=1631969146)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Oddechovka ke sklenice vína. Autorky mám ráda, ale mám pocit, že v poslední době to není úplně ono. Prostě nenadchne, ale ani neurazí.
![Kristy.Seb Kristy.Seb](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Dělat chyby je někdy dobrý, protože si uvědomíš, na čem musíš ještě zapracovat, aby ses zlepšil.
Žádný úspěch na svete nestoji za to, aby člověk zapomněl, co je opravdu důležité.
Vždycky je tu zítřek.
Jak už to tak bývá, kdyz člověk udělá jeden krok vpřed, následují dva vzad.
Když něco moc chceš, nedovolíš, aby ti v este stály nějaké překážky.
Kde je vůle, tam je cesta.
Když se nebojíš, že o něco přijdeš, nestojí to za to, abys tomu věnoval čas.
Myslíš si, že máš v životě na všechno spoustu času, ale čas je právě to, co není nikdy jisté.
Někdy jsou ta nejtěžší rozhodnutí, která musíme udělat, ta správná.
V životě je tolik různých cest, kterými se můžeme vydat.
Láska a úcta jdou ruku v ruce. Nemůžeš mít jedno bez druhého.
Abyste mohli být šťastní, musíte dělat těžká rozhodnutí a překonávat překážky, které vám stojí v cestě. Někdy to znamená i opustit lidi, které jste kdysi milovali - alespoň na nějaký čas.
Milý příběh. Obdivovala jsem Presley, jaký měla neustále pochopení pro Tannera, možná až příšlis.
![hana1039 hana1039](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/302961/m_hana1039.jpg?v=1729408027)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ano, super oddechové, milé čtení na relaxaci, prostě takové, jaké čekáte od tohoto dua autorek...
![terikus terikus](https://www.databazeknih.cz/img/users/32_/326730/m_terikus-651034c338783.jpg?v=1695560900)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knížka super, hlavní hrdinové byli skvělí, četlo se to dobře. Taková jednohubka, ale je vidět, že autorkám to spolu dobře funguje :-)
![Ketfl Ketfl](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/279837/m_ketfl-b5M.jpg?v=1694287476)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
To teda byla ale pitomá situace, do které se hlavní dvojice dostala. Nezávidím. Každopádně četlo se to pěkně. Říkám si akorát, že možná do toho příběhu mohly autorky zakomponovat trochu nějakou minulost, přeci jen se Presley s Levim určitě znala od mládí, když Tanner byl do Presley zamilovaný od 8. třídy a od střední spolu chodili. No, nevadí. I tak to byla opět fajn jednohubka od této dvojice. Těším se na další knihu.
![Ralemo Ralemo](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Sázka na jistotu u těchto autorek! Moc jsem se na knihu těšila a jsem nadšená jako u všech předchozích. Nádherný příběh se zajímavou zápletkou, spousta rodinných dramat, zklamání, objevení nové lásky a překonání překážek. Oba dva hlavní hrdinové byli úžasní, moc se mi líbily jejich povahy, neskutečná přitažlivost mezi nimi, určitě se k této knize ještě někdy v budoucnu vrátím!
![nina3905 nina3905](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/219099/m_nina3905.jpg?v=1722110832)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Romantikuš kniha podľa môjho gusta so sympatickými hlavnými hrdinami, medzi ktorými ste mohli cítiť vzájomnú chémiu už od prvých strán.
![evineckY evineckY](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/209133/m_evinecky-ezu.png?v=1588359182)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha se mi líbila, ale obálka nic moc. Je to příběh,
jakých se v životě děje spousty.
Levi a Persley mi byli sympatičtí, jejich láska a to jiskření
mezi nimi bylo krásné.
Užila jsem si to.
![Hatshepsut Hatshepsut](https://www.databazeknih.cz/img/users/28_/282031/m_hatshepsut-xsk.jpg?v=1566116469)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Je to taková klasika těchto autorek, i když tuto bych řadila mezi ty s poklidnějším a smutnějším námětem. Čtivé to je, postavy byly sympatické, námět nebyl nijak tuctový, přesto to u mě nezanechalo až takový dojem, na který jsem u nich zvyklá. Hodnotila bych tak 3,5 *.
Dokonalá hra, téměř dokonalá četba. Bavilo mě to. Příběh to byl zajímavý, i když teda posazený do dosti nepříjemné situace. Ta bratrská rivalita, to byl docela stres … Taky mi v knize chyběla trocha toho humoru, ale i tak to bylo fajn. Občas mě sice štvalo chování Presley (proč jen nebyla ráznější v přístupu k Tannerovi?), ale jinak to bylo velmi čtivé. Hlavní hrdinové byli sympatičtí, jiskřilo to mezi nimi a vy jste jim prostě museli fandit.
Jen snad malinkatá výtka co se týče obalu knihy... Nějak mi to nesedí ani k příběhu, ani k Levimu a celkově se mi nelíbí a je bez nápadu... Vážně si myslím, že by bylo fajn být trochu kreativnější (a ne dávat na obálku prostě jakéhokoliv chlapa a střídat jen barevnost obleku...).