Dokonalá manželka

Dokonalá manželka
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533705/bmid_dokonala-manzelka-65e859a513a8a.jpg 4 626 626

Dokonalý život. Dokonalá láska. Dokonalá lež. Nový thriller autora bestsellerů Ta přede mnou a Věř mi, který neodložíte, dokud ho nedočtete. Když se vzbudí, bolí ji každičký kousek jejího těla a nepamatuje si, kdo je, kde se nachází ani jak se tam ocitla, a tak ji hned napadne, že je v nemocnici – že měla těžkou nehodu. Muž sedící vedle její postele tvrdí, že je její muž. Ona se prý jmenuje Abbie, je nadaná umělkyně, vášnivá surfařka, milující matka a dokonalá manželka. A také jí tvrdí, že měla před pěti lety děsivou nehodu a jen díky tomu, že je Tim vizionář a obrovskému technologickému průlomu byla přivedena zpět z propasti. Abbie je zázrakem vědy. Ovšem když se Abbie začnou vybavovat střípky vzpomínek, zjišťuje, že její předchozí život asi nebyl tak úžasný, jak jí Tim tvrdí. Může mu věřit? A co se vlastně před pěti lety stalo?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: audiokniha , Témbr

The Perfect Wife, 2019

alena1228
21.03.2020 1 z 5

Zvraty byly,ale to je asi tak všechno,co se o této knize dá říct.

Ajina76
21.03.2020 1 z 5

Zatim jsem musela odlozit. Kniha me vubec nenadchla. Asi jsem cekala neco vic. Vsude reklama, jaka je to prevratna kniha. Ale obsahove nic moc. Treba se k ni casem vratim.

kytarka
21.03.2020 2 z 5

Od autora jsem četla všechny předchozí knihy. Ty se mi moc líbily. Ale tahle? No co k tomu říct. Tím si po smrti své ženy vytvoří robota, který vypadá jako ona. Nahraje ji vzpomínky, veškerou komunikaci, cokoliv o Abbie věděl. Robot se snaží přijít na to co se stalo jeho skutečnému já. Moc mě to nebavilo číst. Přečetla jsem jen proto, že jsem čekala něco více, podle předchozích knih.

Ticiana
15.03.2020 4 z 5

Spojení robot a autismus. Žádné extrémní slova, dalo se to v pohode číst. Navíc jsem nedávno cetla knihu o autismus. Mne se to líbilo. Knížka ma hodně krátké kapitoly. Konec mi přišel moc prekombinovany, proto hvězda dolu.

Pitbullka
14.03.2020 3 z 5

Tohle je zklamání. Thriller s umělou inteligencí? Vážně? Bylo to zmatené, zdlouhavé a vlastně ne příliš zajímavé a napínavé, což je u thrilleru problém. Přišel mi to takový zmatený mix všeho možného a ve výsledku se čtenáři dostane kniha, která mu nic nedá.

klarkys
13.03.2020 2 z 5

Jsem hodně zklamaná....:-( Dvě předchozí jsem přečetla jedním dechem, tímhle se prokousávám už skoro týden a fakt se těším, až to budu mít za sebou.
———————————————————-
Tak konečně dočteno. Trvalo mi to neobvykle dlouho :-D Myslím, že pana Delaneyho mám zatím dost :-) Navíc v knize nebyla ani jedna sympatická osoba....

Tereziee
13.03.2020 4 z 5

Zajímavý thriller, do kterého autor šikovně zamíchal umělou inteligenci. Příběh mě bavil a nutilo mě to číst dál a dál. Od autora je ale stále na špičce Ta přede mnou. To už asi nic nepřekoná :)

evonra
13.03.2020 2 z 5

Za mne, bohužel, ne. Knihu jsem ani nedočetla.
A to se mi první autorova kniha tak líbila!

Matita310
10.03.2020 5 z 5

Skvělá kniha. Knihy od tohoto spisovatele mám moc ráda. A opět nezklamal. Velice čtivé, napínavé do poslední stránky.

martinka07
09.03.2020 3 z 5

Přemýšlím, co o této knize napsat. Moc jsem se na ni těšila, ale bohužel nadšení se nedostavilo. Téma bylo zajímavé, ale postrádala jsem napětí, které od thrilleru očekávám.

Alieen
07.03.2020 5 z 5

Skvělý počin, ač jsem od knihy očekávala dle obálky něco jiného. Pokud jsem měla během čtení pocit, že je kniha předvídatelná, vzdy me po chvili vyvedla z omylu.