Dokud tě nenajdu
Liz Lawler
Emily je zdravotní sestra, ale nyní se ocitla v roli pacientky. Když se v noci po operaci probudí, vidí, jak se lékař u vedlejšího lůžka marně snaží oživit mladou ženu. Ráno je pokoj prázdný a Emily má za to, že šlo o pouhou noční můru způsobenou anestezií. Po návratu do práce ale najde náramek patřící oné ženě a začne tušit, že se v nemocnici děje něco strašného.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2019 , AlpressOriginální název:
I'll Find You, 2019
Napínavý příběh od začátku po poslední stránku ! Dokázala bych si představit filmové zpracování :) ...
Moc ráda doporučuji !!! :)
Zpočátku se děj dost vlekl. Ale nebylo to špatné, pravda překombinované to bylo, ale neurazilo. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci.....
Dočetla jsem i tuto knihu, ale musím říct, že mi to připadalo velice podobné jako Zatímco jsi spala.
Do půlky se mi to líbilo, pak jsem se místy i nudila, a ten konec opravdu těžko uvěřitelný, zvlášť to vysvětlení se Zoe:-(
Líbila se mi předcházející autorčina kniha a proto jsem sáhla i po této. Opět to bylo zajímavé a napínavé čtení, možná trochu překombinované, ale nutilo mě to číst dál, abych zjistila, jak to vlastně bylo. Takže pokud autorka vydá další knihu, ráda si ji zase přečtu.
Nebylo to úplně špatné, ale taktéž nic světoborného, přitažené za vlasy, ale číst se to dalo.
Překvapuje mě celkem nízké hodnocení této knihy. Za mně naopak byla zajímavá od samého začátku a byla jsem napnutá jak vše dopadne. Co se stalo se Zoe jsem vůbec netušila a bylo to pro mně překvapení. Knihu doporučuji
Knihu jsem dočetla, ale na mě chvilkama hodně prekombinovaný, až možná nereálný děj, ale přestat číst mi nešlo, tak špatná kniha to zase určitě není.
Ale nevím, kdybych jí nezačala číst čekárně, zda bych v četbě knihy pokračovala.
Začátek mi připadal zdlouhavý, ale pak mě to chytlo a chtela jsem vědět jak to dopadne.
Je to tak 2,5 *.
Děj se dlouho nerozbíhal, chvílemi jsem uvažovala, že knížku úplně odložím. Ale autorka napsala "Zatímco jsi spala", která se mi docela líbila, proto jsem vydržela. A konečně přišla akčnější a napínavější část.
Emily pátrá po své už rok zmizelé sestře Zoe a po dívce, která zmizela z pokoje v nemocnici, kde Emily také ležela. Zmizení dívky je vysvětleno a byla jsem ráda, že se objasnilo i zmizení Zoe, i když bylo vystavěno na hodně vratkých základech.
I já jsem měla problém se do této knihy začíst.Příběh Emily,která hledá svou ztracenou sestru.Po té co se dostane ona sama do nemocnice,jako pacientka stane se svědkem zmizení dívky z jejího pokoje a to jí změní celý život.Tato kniha mě příliš nenadchla.
Z knihy mám smíšené pocity. Trvalo mi dlouho, než jsem se začetla. Přišlo mi, že chybí akce, nic se extra neděje. To se asi od půlky zlepšilo. Příběh je zaměřený hlavně na Emily, líbilo se mi však, že autorka doplnila příběh také z pohledu dalších dvou důležitých postav. Tentokrát jsem "padoucha" poměrně brzy odhadla, i když nějaké překvapení ještě přišlo, tak přesto to bylo takové hodně přitaženě za vlasy.
Začátek byl hodně pomalý, ale postupně se příběh rozběhl. Zápletka mi přišla dost překombinovaná a hodně přitažená za vlasy. Přesto se to četlo dobře a knížka se těžko odkládala.